The broken


Jag och frida kollade nyss på the broken. den var faan läskig, eller obehaglig ibland. Och det var en del hoppatillscener och då kan man ju inte göra annat än att hoppa till :P HaHa men den var bra men jag fattade inte rikitgt vad som hände och så men aja. Fattade ungefär, men det var lite cepe. Och slutet sög. fattade ingenting av slutet men ändå... Gilla den ialllafalll.
'Vi har typ käkat nu också och jag snacka med rebecca i telefon också. Kommer typ träffa henne nästa vecka typ tisdag elelr nått! Tjockt med najs . .. Saknar ju henne.

30 dec

Nu är jag på landet igen då. Pappa väkte mig klockan typ halv 1 och då käka jag frukost och klippte pappas hår :P haha sen åkte vi till landet.. fett tråkigt jag har det.
vet inte vad jag ska skriva. finns inget roligt. imorrn får vi gäster som stannar över nyår dåra. så då blir deväl  dålig uppdatering igen då. Ska ringa rebecca snart också men då måste jag till stora huset för behöver min laddare och jag orkar inte gå dit... bajs. är sjukt snorig också. inte kul. BLÄ!
Tråkigt inlääg i know men ser de ut som jag bryr mig? nääääääääääääää. hejdå :)

01.07

Nu har mina gästerna gått hem. Det känns fan som de varit tusen pers här idag. och så var de ju min halvsyster och hennes  två små barn. och herre gud, små barn är söta när dom är glada och lungna. annars fattar jag inte hur man pallar. Sen käkade vi massor med mat och chokladkaka jag hade bakat! :) fast den va stark typ. Sen så fick vi ju julklappar också fick en typ filt av christoffer och oscar och en klocka av sofia och per.
Sov ju hos mathilda igår och vi hade det sjukt roligt! Var ju med på hennes träning också och det var faan roligt när mathilda trilla så det dunsade i hela salen. På kvällen så Såg vi lite på pirates of the caribien samtidigt som vi chattade med en tönt som trodde jag ville gå på bio med henne. HAAH skulle aldrig hända. vi snacka i telefone n del också.. sen såg vi på robert gustavsson och solsidan. det var suuuuper. I love you mathew.
vi var ju i kista på rean också  men faan va dålig och skit asso blääääh hitta inget typ.
Men nu ska jag typ sova. faan va skönt. och imorn är det nyårsafton. blir väll trevligt fast då är de mera småbarn att leka med.. Pallar inte, men aja typ tradition eller nåt.

ska fixa bloggen.

Nu har jag bestömt mej.
jagska bli mer aktiv med bloggen nästa vecka för då ska jag göra om allt på bloggen!
för jag är så grym.

jaja kan samtidigt berätta vad jag har gjort dom senaste dagarna i söndas som sagt var jag och shoppade och fixa håret rakpermanenta och färga.sen igår va jag hos franZEEEEEEEEEEEEn,gick bra mycket framsteg.
idag var jag också hos frans och han va lika duktig idag som igrår,jobbar väldigt mycket med att få med bakdelen,går faktiskt bra.han lyssnar mycket bättre nu på mina skänklar och han springer inte bara iväg meed mej i traven.så jag är glad för det :D

imorgon åker jag till landen vet inte riktigt när men någongång sen på fredag blir det nyåååår med folk.

bilder fotade av felicia skoog!
lite av bilderna från idag...












igga att jag ser ut som ett mongooo på helften av bilderna!


fina bilder

Typ nåra av bilderna från nån dag hahah :D fina visst? asso patte är fan med på varje bild .. tahahah någon som gillar att bli fotad kanske?

dec 27

Amen tjjjjaaa!
nu har jag duschat och städat mitt rum :) Imorn ska jag och mathilda åka in till kista och kolla på rean.. Sen ska hon spela innebandy och tror jag ska med henne. Sen sover jag hos henne. trevligt. Så kanske inte bloggar så bra imorn. Skulle kunna säga att rebecca bloggar ju, men gör hon de? hahaha nej skojja.
På onsdag så kommer hela tjocka släkten hem till oss och så firar vi min bror för han fyller år den 29. så då kommer jag inte heller blogga så mycket :) Men jag är ändå grym.
Ska fixa ett inlägg med jättemycket bilder. det blir jättetrevligt.
Becca, mathew & jag

hem

Kom precis hem från stallet. Nu ska vi åka hem :D Är huuur trött som helst, ska sova i bilen typ. Sen måste jag städa och hålla på när jag kommer hem. Vi tolkade, hur roligt som helst. Haha, trilla typ 3 gånger och bara snurra runt på vägen. Men annars var jag fett bra. Lovisa typ red i fuuulll gallopp och jag stod kvar :) aja ska packa iordning mina saker och sen bär de av hemmåt.

Kärlek Vid Sista Ögonkastet

mm..



Nu har lovisa dragit. Sitter och kollar på tven med min älskling, ja frida de är dej jag menar! ;) HAHA drev.
Har käkat jättejättejätte mycket onyttigt idag.. de känns inge bra. blir fet fan. Imorn så ska jag lovisa och frida tolka med Donna. sjukt roligt. är fett awesome på de. ramlar bara ibland :) och nu blev jag fett sugen på spaghetti.. ska dricka lite vatten :) hahah.

SÄMST PÅ ATT BLOGGA....ÄR JAG!

idag har jag shoppaaaaaaaaaaaaa med erika
har oxxxxxå rakpermanenta håret och färgat mööööööööööööörkbrunt nästan svart,blev skita bra,gjorde fan skit ont satt och bööölade när ha permanentade! och erika bara skrattade och då skrattgrinade jag hahahha vilke mobboffer jag är!
syns inte så mkt på bilden men det är mktmktmkt mörkare irl :)
kysspåröven :)

BAJS



lilla lady

Nu är frida och möter Lovisa. Så snart kommer hon. Vi käka precis. Vi ska nog spela spel :) Fett najs. Känner att dehär inlägget är fett osammanhängande... men vem bryr sig? tahhaha. Älskar jullov. Och idag så har jag skottat hur mycket som helst. Skottade till och med snö ifrån taket! :O sen hoppade jag ner från taket med ett paraply om maddicken.. HAHA drev. nej men jag hoppa faktiskt ner i snön för jag är så tuff..
Det funkar inte att ladda upp bilder så därför har det typ varit inga bilder i mina inlägg. Får damp när blogg.se har damp. och de är alltiid typ. stööööörigt. Nu kommer dom. Hejdå.
jag älskar honom mest ..


26 dec

Vaknade för ett tag sen och nu har jag käkat och typ kollat på tv. Ska klä på mig och så nu för vi ska in till norrtälje och hämta en spark :) och ahh. vet inte om vi ska handla något mer.
Drömde värsta mardrömmen och sen så drömmde jag att jag berättade att jag hade drömt det til min kusin fast det var i samma dröm. hoppas någon fattade de där.. Men de var fett obehaglig dröm iallafall.
DEt är sjukt mycket snö ute nu. Det är ju typ 30 cm hög snö eller mer på räcket. det är insane. FAst de är ju lite mysigt..

,

Nu kör jag på några saker du inte visste om mig... eller kanske visste redan ;)
* Jag är typ inte rädd för några småkryp eller så, de ända som skrämmer mej är typ yxmördare och mörker.
* Jag har sjukt dåligt självförtroende, de gör att jag har svårt att lita på folk och så.
* Jag har svårt att säga nej till saker jag vill gröa men egentligen inte borde.
* Min kanske största rädsla är att bli kräksjuk.
* Jag älskar att sitta och kolla på bert med frida.
* Bethoven är den ända häst jag älskar och älskat på riktigt.
Kommer inte på mer nu men ahhh. kanske saker vissa visste, höhöh.

22.13

Nu vare ju så att jag skulle fixa fetaste bildbomben men nee. det funkade inte. Bilderna gick inte att ladda upp så nu ble jag ledsen. fixar det hemma eller när det funkar.
Annars så ska jag spela robot unicorn attack nu tills jag kommr överst på listan. om det går.
Ibland vet jag inte vad jag ska skriva om. HAHA, oke det där lät fett gay. men aja, helt seriöst vad sk ajag skriva om? några förslag maybeeee? Annars blir det bara this-is-my-day-inlägg typ.. det blir ju liiiiiiite tråkigt kanske :)

SÅ kommmentera nu då!! :D
Puss och hej leverpastej!

25 december

Idag har jag varit och firat jul hos mormor och morfar. Trevligt, men lite långtråkigt ibland. Vi käkade julmat och kollade på hur gamla bilder som helst. SEn typ öppna vi lite paket, fick typ ett par tofflor och så fick jag och frida en spark till landet. Spelade också lite på morfars typ piano fast aa ett sånt elektriskt :P Spelade björnen sover, hahah.
Sen åkte vi till landet. Och nu är jag här. HAHA. bert<3
Och nu sitter jag i soffan men my love och käka choklad ur min paradis ask. Tror jag ska läsa lite harry potter också :)
OCh JA! rebecca suger på att blogga. Men jag är bra :)
Falun år 7  <33333333333333

Harry potter

Har precis käkat gröt :) sjukt gott! haha jag fick mandeln, eller mandlarna.
Nu sitter jag och Frida och kollar på Harry potter fyran. Sjuuuuuuukt bra! Harry potter är typ helt amasing, ahhaha. nej men dom filmerna och bökerna är fan oslagbara :) nu ska jag läsa lite harry potter också haha :) nöööörd!

julafton

Nu är det jul igen då. Vi har käkat god mat och typ spelat spel hela dagen, vi käkade typ när kalle anka var på tven så vi missa det.. men det gör inget för jag tycker ändå inte de är tråkigt, hahah samma saker varje år ju. sen öppnade vi paket och så, najs. Fick super mario spel av frida, hahah jag blev as glad. HAHA ja jag är tönt. Men de är fan skit roligt :) Fick andra saker också av mamma och pappa. Fick paradis ask, och sen så har ju jag och frida fått tv också til femman.. I för sig så får vi ju hela huset :)
Visste typ knappt vad jag skulle önska mig iår. känns som att jag redan har allt jag behöver. Fast något jag alltid kommer önska mej är fan en Imac, så jävla underbara. Alla mac är typ underbara, min är skitbra men äve fast den är typ 3 år gammal :) jag älskar den. Men ändå jag vill ha en Imac, fett coola :) Men nu ska jag inte klaga. Har allt jag behöver :) och mer haha.
Har varit en super Julafton iallafall, har fått fina presenter och käkat skit mycket mat oh godis hahah. kommer bli fet.. men de är ett senare problem :)

Skitgulligt julkort vi fick av Carina & hennes familj :)

Godis :)


GOD JUL!


tröjan

Här är tröjan då. så jääääävla tuff. är kär fan!

Dagen före julafton

Dan för jul nu då :) de är fan sjukt att det är jul redan. känns inte som det gått så länge sen sommaren. Idag har Jag varit med Bästavän Sofia, awesome! Vi typ skratta som fan åt tråkiga saker och snacka skit. HAHA. Har saknat henne mest fan. Innan jag träffa henne var jag och mamma i kista också och så fixade jag två julkappar till frida :) jag är typ supersnäll syster, har tre julklappar till frida och alla kommer hon att älska :) Fick också två tröjor fast haha dom är inpackade :)
Fick världens snyggaste tröja av Sofia också i Julklapp! :D loovar att jag kommer visa bild för asso  det är sjuuukt hur snygg den är. Har bakat ischoklad, eller fan bakat kanske man inte säger :P Men aja, tror dom kommer bli sjukt gooda :) Ska gå upp och kolla det nu :)

"julafton" hos mamma!

hellu!
idag är det "JULAFTON" hos mama firar ju hos henne 23 och 24 hos pappa.
har skilda föräldrar.
jaja kommer få PAKET! :D:D:D:D man kan alltid hoppas på att man får det bästa!
hahah har ingen aning om vad jag kommer få men det ligger massa paket under granen :)

blöggar ikväll när jag kommer hem till pappa :D



första dagen på lovet dååååraaa!

Idag var det ju första lovdagen och lovet kunde faan inte börjat bättre! Stak till vällingby med Patte, Becca och Frida vid typ 2 tiden och sen så gick vi till tandis och jag hade inga hål alls utan superfina tänder. Sen så drev vi runt lite i vällingby och försökte hitta julklapp till frida men neeee. så ska fixa det imorn med mamma. sen mitt i vällingby satt Adams lilebror och frös så vi satt med honom för adam hade lämnat honom där och så väntade vi tills adam kom och sen kom min mamma som är världens bästa och hämtade oss i vällingby och skjutsaade oss hem till rebecca :) TAAAAAAAACK! så jag och adam och rebecca och patte skulle baka peppisar där men näääääeeee. Degen försvann ner i pattes mage :) som alltid så det blv inga peppisar. så då badade tatte i snön istället hahah.. Glömde sätta på kameran när jagskulle fota honom i snöön så han fick ligga där hur länge som helst :D
Sen efter det så gick vi ner till bromma blocks fast först så var vi inne på coop också :D Naaajs! ahhhhhh.
Iallafall as bra dag! det ända dålig var ju då kylan är fan huuuur kallt som helst! mer än 20 minus typ! heeelt insane! Och jag glömde mina skor på landet så jag knalla runt i converse inte de varmaste kanske. TAHAHAHAH.
Bilder från dagen kommer seeen för pallar inte nu :) fast i och för sig finns dom ju på fb :D
klart slut varulvstjut :D ja, bert är min idol!

idag

nu har jag precis duschat och ska typ klä på mig och så. Sen om typ en timme så bär det av till vällingby med patte, becci och frida dåra eftersom vi ska till tandis :) Sen efter det kommer vi förmodligen åka hem till mig, även fast jag inte vill det. TAHAHHA. Sen hoppas jag tatte rullar i snön också :) aja ska fixa mig nu eller ahhh.

JULLOV


mathilda sjungeroch spelar gitarr och sonjas spelar gitarr,sjukt duktiga!

nu har man ju jullov hihi :D igår vare bajskallt typ -20 jag och anko höll på att dö.
vi red utoch fota massa finfina bilder ;) kommer sen men man kan säga att frans var helt rosa!

idag blire tandis med julle och pepparkaks bak med tatte och julle.aa hon har sagt det!

juste imorgon är det "Jul"! firar jul hos mami den 23 och papi 24,pga skilda peron...
undra vad man får i julklapp av mami :)))))))) det får ni veta sen!


bert

"vart ska vi?"
"Till mormor.."
"Men...men dethär är u inte vägen till mormor"
"nej men vi tog en annan väg, hehehe"
JAG ÄLSKAR BERT!
Alla måste kolla in den här videon! herre min gud!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=rt59EIcusQE

tv 6

Sitter och kollar på scrubs, det är faan det bästa jag vet. Fast dom nya avsnitten är fan sämre än dom gamla. men ändå bra :) tahahahah älskar dr cox så jävla awesome kille asso!
Haha ringde nyss rebecca, hon sov. tahhaha. typ vid åtta sms jag henne och då hade hon råkat somna när hon kolla på film och sen sms jag henne igen vid tio i tio och då svara hon inte så nu ringde jag även fast jag visste att hon låg och sov. HAHA, taskig. Men aja :) Det ända hon sa va typ mhhhhhmmmmm hahahah trötter! :) Älskar henn ändå :)
Chattar med hannah också, älskar dig mini. Här kommer en läääääänk om jag fatttar hur man länkar..... http://hannahs.webblogg.se/ fixade det :) gryym ellelr vad?

ROBOT UNICORN ATTACK

Open your eyes I see
Your eyes are open
Wear no disguise for me
Come into the open

When it's cold outside
Am I here in vain?
Hold on to the night
There will be no shame

Always
I wanna be with you
And make believe with you
And live in harmony harmony oh love

Melting the ice for me
Jump into the ocean
Hold back the tide I see
Your love in motion

When it's cold outside
Am I here in vain?
Hold on to the night
There will be no shame
Always
I wanna be with you
And make believe with you
And live in harmony harmony oh love

Ja jag är beroenda av ROBOT UNICORN ATTACK! finns faan inge roliare när man inte har något liv. Sååååå, nu ska jag spela lite. och juste låten är ju faan grym!

rebecca

Becca är fan väääärldens bästa!!! Jag ÄLSKAR henne mest! föralltid! Har fan alltid roligt med henne!
Och imorn ska jag träffa rebecca :) vi ska sooova tills vi vaknar och sen åka upp till vällingby och klockan 14.30 ska jag till tandis och becca hänger på, HaHa. Sen så ska vi baka peppisar med Patte :D Ohyes Coolingarna ska göra ett nytt försök eftersom sist käka patte upp degen så det bev inte peppisar :D

-

Jag älskar dej!
du är min bästa vän,du finns alltid där för mej genom allt.
du är bäst,bäst av alla på att vara min vän!
vi har våra dryga stunder.men det är aldrig något seriöst
vi bara skrattar bort det efteråt.
du är bäst,duär finast,du är vackrast.
Du är min. tvivla aldrig på det.


vi är finast och alla andra kan dra åt helvete!


aldrig igen.

Knatte, charmigaste hästen jag träffat.
så ung och borta redan. livet är fan aldrig rättvist.
Kom tillbaka.

JULLOV!

Kom precis hem från mathilda och nu är det JULLOV! :D fyfaan va skönt! är så jävla trött på skolan. Vi var i skolan i typ en timme eller nåt tror jag. Först lyssna vi på några som sjöng, mathilda sjöng och sonja spelad gitarr. Najs, mathilda är grym på att sjunga! Efter det fick vi våra betyg och sen sa vi typ hejdå till dom som slutar och alla andra också :) Och jag och allrabästamathilda drog hem till hennes pappa, vit typ bara fixade en film och lite ägg sen så gick vi till hennes mamma och bakade kladdkaka och gjorde makkaroner med majs och ketchup. fyfaan va smaskigt. Käka det och kollade på spy kids :) Sen somnade båda i soffan, HAHA. aahh och nu är jag hemma.
Imorn kanske jag och rebecca och Patte bakar peppisar vet inte riktigt :) Troooor det! :P
Rebecca bloggar skit dåligt, dåligare än mig. :D Jag är grym.
mathilda <3

tåååårta

har bloggat really bad men fan pallar inte ju. Men iallafall i söndags, rebecca kom vid typ halv fem. Sen efter ett tag så kom mathilda och vi gjorde marsipangubbar :) Sen typ käka vi och sen haha sprang vi ut i snööööön. Haha sen to vi av oss kleeeederna så rulla vi i snön i underkläder :) sUUUPPPER! hahahah sjuukt kallt. sen fixa vi tårtan och då kom emelie också. HAHA när tårtan va klar typ kolla vi på tv och fixa typ och sen skulle vi lixom sooooova. fast ne. asso vi typ haha ringde heta linjen och snacka med christian haha nån som vill ringa christian kansek? isåfall, 0704242424 HAHA. sen vid typ 3 tiden så pajjade kranen i badrummet så fick väcka mamma och pappa så dom fixa det ahhahahahaha. Sen jaa hade vi lite kul Och HAHAHAHAHAHA detaljerna är fööööör pinsamma!!
Sen jag somna vi och setn typ när vi vakna fixa vi iordning oss och sen drog vi till skolan och städa skåpena käka pannkakor och hade tårttävling. HAHA. Tim och Fabbe typ tryckte tårta i fejset och jaa. Tårtan var iallafall god :D
Efter skolan drog jag tatte och mathilda hem till mathilda. Tatte drog typ direkt och jag och mathilda spelade wii och käka billys pizza och hade de bra. Sen hem igen i kylan och snart kommer min kusin och farbror hit och käkar julskinka :D treeevligt! Imorn så börjar vi tio också och ska kolla när mathilda sjunger på julavslutningen! hon är bäääääääääst! :D och sen äre JUUUUUUULLLOOOOOOOOOVVVV!!!!!!!!!!
fin fina tårtan!
Varmt och skönt!



Harry potter

Nu sitter jag här i soffan med min älskling och ser på harry potter :)  Jag och frida fick också en tidig julklapp typ, en tv :) asnajs! :) fast ahh till vårat hus på landet dårå. Nu vid fyra så ska jag och frida ta sparken HAHA sant asso typ det ända sättet att ta sig fram HAHA. nej men vi ska åka till stallet och ta in Donna åt Lovisa :) Sen efter det så ska vi väll se klart på harry potter.

Lovisa o Donna
'

So special, boy.. it's your smile, your style.


baby love


I want you to know... that I ain't ever gonna let you get away, holding hands never made me feel this way! So special, boy.. it's your smile, your style. You're the one I'm thinking of, You're my everything. ♥


film

Kollar på mission impossible två. Lovisa gick hem för typ en kvart sen. Vi fixa med lite bilder när hon var här och sen så käkade jag jordgubbe glass men dom ville inte ha :O HAHA.
asso åhhh, jag saknar sommar och värme. Saknar att kunna sova hur länge man vill vara ute hur länge som helst och bada sola och rida. Saknar alla kompisar på landet som jag typ inte ser på hela vintern. ah, asso vinter är så mycket sämre och mamma gjorde pepparkakor som smakade typ hur mycket peppar som helst :O trodde inte pepparkakkor innehöll peppar :P taha becci mina och pattes blev iallafall godare än mammas :)

17 december

17:de decembööör!
wohohohohoho snart jul jag dör kan inte hålla mej,vill ha PAKET!
idag har jag och min käre broder david köpt pressenter till alla mina syskon och fler.
hoppas att få det man vill ha såklart,vem gör inte?
imorgon ska jag sova e typ skiiiit sjuk,hehe som julia ^^
kulkul...på en lördag.söndag ska jag julshoppa med min syster erika.de blir naajs!
sen sönda typ vid 4 drar jag till julle så ska vi ha tårtbak och slaggar där med Llunkan och emelie.

ce-ya folks!


landet..

är på landet nu.. ska vara här till på söndag då åker vi hemigen och då ska jag mathilda, rebecca och Emelie baka tårta till tårttävling i skolan, haaha suuuuuper.  Sen sover dom hos mig och ja vi börjar 10 på måndag och det ända vi ska göra är att typ städa skåpena och käka tårta. Sen på Tisdag så slutar vi, börjar 10 då me och sen typ slutar vi väll senast 12 tror jag. Så jääävla skönt med lov då.
Är sjukt förkyld, snorig heeela tiden och ont i halsen och jag hostar pch håller på. har ont i ryggen också. HAHA, låter som värsta tanten men ahhhh. HaHa rebecca tackla typ ner en tant vi bussen idag haha. Annars har dagen varit chill. Jag, rebecca, mathilda och samme och Tim drog till Tim och jaa såg på film och käka heela dan typ. inge plugg här inte. blev nerputtad i snön ett antal gånger på vägen dit. FYFAN! inte ok.
Nu ska jag typ lyssna på musik och sen käka och sen träffa Lovisa.
kärlek<3

Lite bilder då

jag, mathilda, rebecca och amie :)
jag, rebecca och mathilda ber till gud :)
mathilda, jag och rebecca haha tuuuurister :)

God bless the broken road.

hejhej
kom precis hem från någon tråkig utflykt med skolan vi var typ en laaaaaaaaaaaaaaame julmarknad inne i gamlastan,verkligen onödigt,hade varken pengar med mej eller mitt goda humör!
jag amie mathilda och julia,drog te donken och käääka!
sen gick vi till punktsshop och kolla lite.

hoppas hoppas..


mathews födelse!

Nu sitter jag med Sonja och frida här in the kitchen :P HAHA! nej men ahhh. Kom precis hem fårn gamla stan. asso bläääääääh palla hålla på och åka på typ utflykter och sånt. lärarna satt inne på kafee medans vi fick gå runt i snöstormen och det luktade typ bajs överallt. Vi leta efter ett kafee i vår prisklass HAHA, fattiglappar :D Men fanns inget så vi åkte och käka på Donken istället. sen typ åkte vi tillbaka och sen skulle vi hem. Åkte med emma hemm! HAHA vi typ mobba allt och alla och skratta åt alla :D shhhyyyysst!!
Inte direkt den bästa dagen idag inte, har haft ont i halsen och typ ryggen hela dagen och pallar inte. Kan fan inte svälja det känns as muppigt då. aja.
Mathilda fyller år idag också, fjorton hela år blir hon eller blev 04.07 elller va det var :) Alla skriver Grattis i mathilda Lundqvist logg nu då! :D
Bilder från denna underbara dag kommer nog sen :)

15:de december!

Shit asså det är 15:de december redan,shit vad fort tiden går...snart är det jul

GOD JUL vill vara först att säga det mohahahhaha, har nt så mkt att säga eftersom julia redan har berättat vad som hände idag men i tisdags så longerade jag frasse han va skit busig:D sen i tisdags red jag inte han fick vila jag åkte dit med min bääästaste mamma och fixade maten mockade och jajaj allat som skulle fixas!

imörn skulle vi egentligen haft skridskor grejsimojs på spånga ip men nu blev det julmarknad i gamlastan-.-
sen blir det hem till phadre och säga förlåt för lite saker hehe ^^


onsdag

Har varit och ridit nuuu, supernajs. Sista gången på terminen och sista gången för mathewwww.. Red på Jupiter, han är ju mysig men faaaaan va ont jag fick i baken. vi börja med sadel och sen så tog vi av dom och red barbacka, hahah. Det var jävla studdsigt asso, och fick hans ryggrad upp i röven :P hahah. Först trava vi lite och sen Gallopera vi lite och sen hoppa vi nåra hinder i gallopp. NAAAAAAJS! Det gick bra iallafall :)

Bild på Jupiter.
Annars idag så har jag inte pluggat mycket alls. HAHA. eller jo läste lite ur Dear John, på engelska faktiskt, men sen så vare typ lunch dax så då drog jag Tatte och Rebecca till spånga för att käka en nyttig lunch.. haha blev typ kladdkaka, pringles annan sorts chips och Fanta :P TJOCKISAR är vi! sen hade vi tråkigt så vi tog bussen till brommaplan och sen tunnelbana till vällingby och då gick vi på åhlens och pröva ur snygga mössor! :P sen tog vi 116 till spång igen och tillbaka till skolan :) najs som fan!
Tatte och hans favvoritmössa!

Rebecca och hennes nyinköpta mössa..

tror ingen har så snygga vänner som jag! haha :D

tiiiiisdag idag

Idag var jag på morgon bgn, sen drog jag och flera andra till tim och typ såg på film och spela fotbollspel :) Sen drog vi tillbaka till skolan lagom till eftermiddas  bgn. Efter vi slutat så typ stanna jag och Tim och Mathilda och Tatte kvar och spela fotboll i idrottsalen, HAHA :P Sen gick vi till konsum och snacka med tanter haha. sen drog jag tatte och tim till Tim och skulle klippa tatte och HAHA säger jag bara! asso typ dog av garv heeeela tiden och tatte typ grät hahah :D men ahh tatte blev super snygg iallafall :D men tim tabba sej lite och det blev typ tre fläckar med lite hår haha  :D aja, sen drog jag och Tatte hem och då typ käka jag och nu sitter jag i min favvorit soffa med min favvoritdator :P
Jag typ spillde ett helt glas vatten över min älsklingdator igår :O men den klarade sig :D:D:D annars hade jag faan börjat gråta.
Tim och Tatte.

OFF to the stable!

helllluuu
jag ska käka sen drar jag till stallet,bloggar sen.
puss hey!

bebuu!


21.00

ser på ung & bortskämd nu och HAHA. nej men de är schyst :D Det gick inte så jätte bra idag när jag skulle plugga haha typ sov istället men de göör inget :D
haha asso ibland pallar man ju inte tjejer :P hhahan :) fett med tjaffsare ju.. fast inte jag dårå... eller? haha :)
hej jag är typ vääärsta slö haha, typ det ändå jag gör är att rida och de är en timme en gång i veckan hahah :) TJOCKIS! :D  men de är schyst asso palla bry sig haha eller juste nu brydde jag mej HA HA :D haha nej men står för mitt kött på bena :D höhö de är ju bara så mycket schystare att käka glass och bullar :D ahhhhaah så nu ska jag gå och käka lite glass :D
alltid vi två bestis<3
asso emelie så jävla söt!

JAG ÄLSKAR MITT LIV....

måste säga att jag älskar mitt liv som fan juste nu visst lite bråk med phadre men vafan K.
jag är klar med skolan för  terminen nu ska jag bara ha så kul jag kan ha säger jag bara!
juste idag i stallet....jag longerade fransen fick typ ryck i benet hade skit ont så kände inte riktigt för att rida dressyr idag asså vi slutade ju 10.30 sen stannade vi åh käka gröt det va ju luciatåg julia har ju sagt det men jaja.hahah måste hålla med julia att andré sjöng solo JAG TRODDE ATT JAG SKULLE DÖ! gahahahahahhaha XD.jaja iaf va skit snabb i stallet frans vca skitbusig när jag longerade honom idag assåå :O igår på luciatåget hade han slängt av julia (inte selander) 2 ggr! hahah inte likt fransis asså men han har sina busdagar ibland!
kom hem från stallet typ 14.45 ;) skit duktig jag är....asså seriöst det är snart jul och jag vet inte vad jag ska önska mej har ingenaning! eller en grej vet jag;) någon som annars har några förslag visst vet ju kläder och pengar och så men vad mer,mina pärson vill typ ha en bibel.
Nej jag är inte bortskämd jag är bara älskad. kör på en felix tahahha xD


bobbie och arka<3


Lucia

Kom hem för ett tag sen från Tim. nu ska jag plugga typ, fast asso det är faan ingen mening med det. ajaaaaa.
Skolan idag var ju Lucia. haha finfint luciatåg :) haha andrè sjöng solo också och HAHA det var kanske inte den bästa låten för honom. typ alla satt och asgarvade, tillochmed lärarna typ. HAHA. sen gick vi upp och hade tråkigt, vi skullle pyssla? men nääee.  iallafall Gröt till lunch och jag ÄLSKAR det. vi käka typ halv elva, eller dom som ville resten fick gå hem. efter vi ätit drog jag amie och tobbe till tim dårå och såg på film tyyyyp.
Rebecca är i stallet och rider på fransis nu också då. palla inte följa med henne för det är så jävla kallt ute. :)
aja, nu ska jag lyssna på bra musik och plugga.. kanske :P
<3
sötare finns ju inte
Jag får damp på skiten! är det bara jag som inte kan göra melllan rum mellan raderna eller?

12/12

Trevlig dag idag :) haha, satt i soffan halva dan och sen gick jag ut och hoppa på isen. Vi åkte hem från landet, de tog typ en och en halv timme :O herre gud! men sov typ så de va lungt :) Duscha när vi kom hem och sen åkte vi över till kusinerna. jag och per åkte pulka eller nej, vi är coola så vi åkte snow racer :D hahah sjuuuuukt! vi typ trilla hela tiden och jag frös hur mycket som helst om mina ben. hoppa på värsta fetto guppet! och de gick asbra :D
asso visst det är typ bara bilder på bethis nu men han är finast och jag saknar honom som fan!<3




Flickorna på Klitteholm!

Älskar flickorna på klitteholm asså, det är julia som e fatima och jag ullis och frida nettan tror jag det var!
shit jag dör när jag kollar på dom!
avsnitt 1:

avsnitt 2:

avsnitt 3:
avsnitt 4:

avsnitt 5:
avsnitt 6:
avsnitt 7:
avsnitt 8:


12 december!

hejhej :)
shit vad tiden går fort asså! jag har inte kunnat blogga för det har verkligen varit skit mkt i skolan men jag ligger i fas ni :D yeah fast steg 15 e kvart med det kör jag nästa termin ist :) men kmr plugga lite med det ändå om jag känner för det thihihihi och jag får hoppa av äckel spanskan oxå och köra svenskengelska :D
jajaj imorgon så blir det rida med anko,jag vill rida ut tror jag om hon vill det ;) här e hennes nya blogg om någon vill läsa, heheh erika ska inte följa med för att hon åkte snowboard igår och typ skadade sig lite typ fingret och nacken och typ något mer, juste jag tycker synd om erikas finger enligt henne. ;) 
igår var jag calleballe och erika hemma våra pppeeeeeeeeeron är i buddapest tror jag hahah så typ sussies mamma är har och moster jossan och morbror johan hahah vi kollade på never back down! världens bästa film !
och vi bakade pepparkakor och busselullar som anko säger och typ choklad någonting kakor ;)

juste btw. ni kanske märkte gjorde en ny bloggdesign igår!

fick bli en bild på Picce (min förra medryttarponny)

J <3 S

söndag nu då :) haha sett på tv stort sett hela kvällen :) haha största nolifern här va! imorgon då, eller idag hahaha ska plugga svenska och sen ska vi käka hos mina kusiner, kult :)

Tjockt najs design rebecca har fixat då :) grymare kan man knappast bli :) vetefan vad jag ska skriva men aahhh ska väll kolla på tv nu, lär ju somna snart också :)
och jag saknar SOFIA STÅLHANDSKE!<3333333333333333333



,

Jag och frida gick ut :) haha till snön :) de var hur mörkt som helst men fett najs ändå :) var nere vid sjön också och det var typ 3 grader i vattnet :) faan va varmt, funtar på att gå ner och ta mig ett bad.. eller?

Ska bli så jävla skönt med lov! få sova ut lixom, är alltid typ sjukt trött. Och slippa skolan, vem tycker inte det är skönt lixom? :)
Nu spelar jag och frida farmville och ser på family guy :) haha no lifeers men.. roooligt! :)
bloggar väll senare ikväll också förmodligen, har ju inget bättre för mig :)
allra bästa vän! <3

I think about it, it brings tears to my eyes.

Rebecca fixar ny design och grejer nu så sen blir det bloggning igen då, har ju varit lite dåligt med det kanske :P haha har varit mycket i plugget faktikt, sista veckan att redovisa för att få med på betyget va ju nu såå.. redovisa två steg i veckan men har kanske 4 - 5 kvar, men vem bryr sig. Jag ska plugga nästa termin :)

Är på Landet nu vilket betyder sitta inne och typ chilla hela helgen :P haha fast va inne i norrtälje idag och fixa lite grejer också, kolla lite på hjälmar också, måste ha en ny. Måste ha en som passar, har faan svårt att hitta hjälm som passar. Den jag har nu trodde jag passade, men inte längre tydligen :)
Ibland vet man ju lixom inte vad man ska skriva om, det kan ju bli lite långtråkigt att bara skriva här-är-min-dag-inlägg hela tiden. Vi kanske måste fixa sån här lista som alla har. Lär ju bli bättre uppdaterin då. Men pallar man?
Aja nu blev de fett tråkigt :))))))))))) haha.
På måndag börjar vi skolan en halvtimme tidigare bara för att det är Lucia, onödigt! så kul är det faktiskt inte att kolla på luciatåg.. haha :)
Nu ska jag läsa Harry Potter :) sjukt bra ju!

Ibland blir vi lite extra snygga på bild :)

mmmhmmm

ska jag vara ärlig så fattar jag inte riktigt men viisst! saknar dig me<3

Jag saknar mitt....

Jag saknar mitt hem,gotland, jag saknar att gå upp tidigt på morgonen käka frulle och de är super fin mys väder och cykla till stallet och pussa på min älskade hästar,jag älskar dom så otroligt mycket rida ut eller dressyr(hoppning.Och om man rider ut då är min favorit väg en väg som är döpt till Kulan vägen efter bobbies mamma.för de ligger ett skit stort arabstuteri där :D och när man kommer förbi så springer säker 30 SKIT fina araber på sidan om en,skit coolt fan.älskar mina bebisar det gör ont i hjärtat att bara tänka på dom,de är mina bästavänner,har haft dom i flera år nu! när jag är där då känns allt bra.

jag fixade med bilder från gotland över 3000 bilder som ingen sett typ, bara några få bilder.
kmr inte lägga upp alla, bara några.

juste btw tänkte göra en ny header och design när jag kommer till pappa next week?!

gärnvägsspåret...jag älskar att tävla där mot min syster eller monica så underbart mysigt,gärvägsspåret den här väger asså på bilden,börjar man från början till slut är det från visby till fårö,det är mil dit!

igen.

när man rider där,så ser man inte ens slutet på vägen.

erika och irens panik,dör lite för den hära bilden.

lägger upp lite bilder på finfina Arka som jag saknar skit mkt,hon är en liten häst welsh cob, som vi lånar ut,till Grannstallet,hon går lite turridningar och rids lite westernridning.

erika och arka vi hade precis ridit ut.Rejsat såklart på gärnvägsspåret.

erika o arka och jag o gubben.

hon ser lite afterblajven ut på den hära bilden men älskar hennne!



sommarbetet...

winnie.

igen.

igen.igen.

arkisen.

arki,de är pinsamt att hon fa såhär tjock hehe ^^.

barki.

arka och winne.

närmst Bobbie sen mitten winne längst ut arka.Älskar bilden.

arka cepar sig lite bara.

arka ;)

Någon som seriöst tkr att bobbie ser ut som en travare.....får ofta kommentarer om att bobbie och gubben ser ut som araber.

bobban

arka och bobbster.

-hej jag heter bobbie och jag är en busig 5åring ;)

jade va lite bilder från tingstäde.Kan ladda upp fler ridbilder någon gång.


Du är bäst nu men du va bättre förr

har bloggat dåligt, både jag och Rebecca har de :) haha men vi är dåliga så :)

Torsdag
var ju med coolingarna tatte och rebecca då :D det var najs! Pepparkakorna blev få men gooda :)
Fredag
Rebecca sov hos mig :) vi hade fan hur rooooligt som helst :) becci skaffa musche? :) hahah snyggare än hitler fan! haha bilderna är nog för snygga för att visas :) haha :P sen drog vi och hyrde film haha tabbade mig i videobutiken piiiiiiiiiiiiiiiiiinsamt HAHA! :D när vi kom hem så kollade vi typ på filmen, nightmare on elm street typ :) efter de somnade vi :)
Lördag
Vaknade och sen skjutsa vi becci till pendeln och åkte ut till landet. Typ as kallt och jag vart tvungen att skotta snö. Träffade sen Lovisa lite och ahh spelade robot unicorn attack! :D det är bäääst så jävla najs! :) och jag är bäst på det! fast nä, frida är bättre.
Inget roligt innlägg hära, men de får duga nu :)
Börjar gråta utav bara tanken på att jag kanske aldrig mer kommer få träffa dig.


PATTE JULIA OCH REBECCA ÄR COOLAST PÅ DEN JORD! ;)

hellu jag kom hem från julia för ett tag sen pallar inte skrivba vad vi gjorde jag låter bilderna tala för sig själv ;)


























































































vi bjuder på alla bilder,och ja vi är alltid såhär charmiga :D<3
PÖzzpözzhejdå!


....

Nu är jag hemma igen :) mamma skjutsade oss till stallet :) sköööönt!!!! hade typ hundra lager kläder på mig :) nej men hade seriöst 4 tröjot och väst och jacka :) men jag frös inte förutom om tårna men nästa vecka ska jag ha mina tjockisstövlar istället så de blir varmare :D  Ridningen gick skitbra :) vi typ red kavalleti :) red Lasse bebis! asso finare finns ju inte! fast han blev fett taggad när de va typ hoppning :) såå söööt han ville bara gallopera typ men ändå va han feeettt duktig lysnade bra och svängde bra :)
När vi kom hem frös jag som faaaaaan om fötterna, men nu har jag duschat och käkat :)
Imorgon ska jag vara med rebecca efter skolan :) haha tror vi går hem ill mig och äter bullar jag och frida bakade :) sen ska vi åka pulka :) hoppas jag asso de är fan kul juuu :)  aja nu ska jag se på tv :)

Fina flickor!


BIANCA

hejhej jagvet har nt bloggat på evigheternasevighet men ska fan skärpa mej!!
jaja ska berätta om mina senaste stalldagar,de har fan inte bara varit kul!

Måndag: red dressyr på frans med julia som har pica,det gick verkligen skitabra är superduper nöjd :D
fick verkligen loss honom i alla gångarter han lyssnade skitbra på min hjälper särskilt skänklarna,är så stoOlt över fransis och mej thihihi :')ja mamma hämtade mej på kvällen och vi skjutsade oxså hem julia.

Tisdag: (den hära dagen var hemsk!)
jag och erika åkte till stallet skita tidigt för jag hade halv hemstudiedag jag slutade typ halv 11 så kom till stallet 12.15,när vi kom dit bytte vi om mockade hadar(vi tog hadar för anko kunde inte) frans och biancas bos sen hämtade erika in hadar och jag frans och bianca för dom står i samma hage,och när jag hade lämnat bianca i boxen lade hon sig ner direkt jag ba äh erika bianca ligger ner?,asså hon gör aldrig det men vi tänkte ju inte att det kanske kunde varit något fel men vi ba jaja hon e väl trött,sen fixade vi hadar och gick ner till lillaridhuset och red lite först hon sen jag,han var lite busig och JÄVLIGT pigg.men efter det fixade jag höpåsarna och hinkarna till frans,men erika tänkte göra det efter,så vi red ut hade lite konditionsträning,vi red banvallen 2 gånger,bianca va lite seg och frans var fett taggad!!
sen när vi hade ridit klart då,så gick jag in till sadel kammaren och lämnade frans grejer och så,sen ser jag erika komma med bianca i gången och med en långsheringslina(stavas?) jag ba vafan görru?? hon ba bianca lägger sig ner helatiden när man leder henne hon har typ kolik eller något.jag ba what ? hon ba typ håll i bianca och då slängde hon sig mot väggarna och försökte lägga sig ner och nina ba vf kom du tillbax erika du måste leda henne,hon måste få röra på sig,och erika ba det va någo kärring i stora ridhuset som sa att jag inte fick leda henne där...nina ba jävla idiot hon har ju fan typ kolik,vi ba går i och leder henne i lillaridhuset ist,jag går efter och piskar henne med spöt när hon lägger sig ner.eller försöker,och det va skit hemskt :((((
sen varre en annan äckelkärring som ba aa jag kan inte rida här inne när ni leder henne här, OCH DÄR GICK MITT TÅLAMOD!
jag ba men vafan vill du att vi ska göra hon har fan kolik det kan gälla hennes liv!
hon ba men då går jag för jag får inte plats.
jag ba men gör det du!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! K BRY OCH LITE TILL!
erika hade ringt biancas ägare Anna som kom direkt,och jenny och helena som har kakan och gozan fixade fram nummer till vetrinärer...dom ringde typ 10000 gånger och till slut kom distriktnarn efter typ 1 och en halv timme!
och dom besluade sig för att åka in med henne till veterinären men hon vägrade gå in i transporten och det här va typ 12 på kvällen och dom gav upp.hon vägrade verkligen.
sen när dom tog in henne efter åh försökt i typ en timme då verkade hon piggare hon drack bajsade och kissade.

men idag efter skolan så träffadejag erika på spånga och hon sa att bianca.....................
.................................................................................................................................
.................................................................................................................................
..............................................................................................................................
hade blivit sämre änn igår :(

du måste klara dej underbara ponny!


Almare stäket!

hade tänkt lägga upp bild på hur stallet ser ut.Inte bästa bilden prnt scrnAD från deras hemsida
Almare stäket 



första december

Nu är det december då, snart jul ju :) trevligt! det var fan 17 minus grader ute idag :O inte okej  :P det behöver inte vara så kallt faktiskt :) Ska rida idag också :) inte så taggad på de,  är så jobbigt att åka och vara i stallet när det är så jävla kallt, men blir ju varmare när jag rider iallafall men nån jävel har typ snott min jacka eller nåt för den är borta.. eller va borta förra veckan iallafall :) så nu ska jag ha min v-by jacka :) fast den är typ lite liten men aja :)))) 
Idag vill jag rida lasse :) han är beeeeest!

RSS 2.0