dan innan februari

Nu sitter jag här. Som världens största pluggis, och vet du, det känns bra. Det känns bra att ha skrivit klart min diktanalys, det känns bra att jag snart är klar med hela stegt och förmodligen kommer kunna redovisa det denna vecka ! kommer faan inte ihåg sist jag låg i fas. Ska bli skitbra i skolan nu och plugga som fan så blir allt bra och mina betyg också :)

Kolla in denna licksom!? 
Satt innan i skolan idag och skrev min diktanalys, den blev typ tre rader så jag är faan stolt! :)

HEEEEEEEY !

Kom hem för ett tag sen. Skolan var väll okej. Vi hade idrott, den roligaste lektionen på länge. Skratta som faaan. Sen stanna jag kvar och hade typ ph och sen skulle jag, mathilda, sonja, Frida och Mattias åka upp till vällingby  och käka på Subway. Vi träffa också William på spånga så han följde med också.. Och sen var det jätte mycketfolk där så vi drog till donken och käka itsället, eller iallafall jag och mathilda :) fast dom andra käka där också.. Sen drog vi hem och aaah.. Nu ska jag väll försöka att plugga lite men vet inte om jag pallar. Orkar verkligen inte skriva om nån jävla poet. EUUUÖÖÖKKKKK !

I know it's hard to be my friend because I'm so awesome !

TJAAAAAAA !

Ingen bloggning idag inte, höhö. Iallafall idag har varit värsta slappdagen typ. Vaknade, gick upp käkade världens godaste risifrutti :) Och sen har jag läst Harry Potter, trean typ hela dagen. Vid fyra åkte vi hem och då duschade jag och sen drog vi iväg till kusinerna på våran traditionella söndagsmiddag, Dennis hade lagat någon smaskig Thaigryta typ så det var gott ! Sen käkade vi efterätt, typ cheescake och kladdkaka :) Och kollade såklart på Solsidan :) Bästa ju men ove skrämmer fan mig när han stod utanför förnstret i åskan :) Hahah :) Aja tror jag ska se på ponniakuten nu :) Pussigull :D

Måste fixa nya bilder för annars blirde bara tråkiga inlägg utan bilder :)

- Your hand is hugh! - What did you expect? You have seen my penis..

Nu sitter jag här i soffan och ser på HIMYM. yes, jag fixade snyggaste förkortningen av How I Met Your Mother :) med min kära glass :) Fett mys !
PLUS
Är bästa blandnigen helt klart! :) Och ja, det är okej att härmas..


2012

hej halloj i stugan!
har precis kollat klart på 2012 with my familyyyy! älskar verkligen filmen kan kolla på den 1234567876543213456 gånger i raad :D hahahah smälter verkligen för "rysken" sasha 8D i filmen.
iaf idag har jag haft familydayyyyy,bakade kladdkaka sen drog vi till m-mor och m-far:)
sen lagade jag MIDDA, cesarsallad.jag e fett grym.

ohh hot daaaamn!

 


2011-01-29

gick upp klocka tio idag och vi åkte till landet. Handlade på flygis och så. När vi kom fram läste jag Harry Potter och sen kom Lovisa hit och vi spelade Monopol. Fett roligt och jag är bäst på det !
Lovisa gick hem sen och då tänkte jag blogga men internätet tjaffsa så jag kom inte in på blogg.se så då läste jag Harry Potter, nu har jag läst hela och den är jätte lång men jättebra. Fett värd att läsa. Ska se filmen del två när den kommer, helt klar !
Nu vet jag inte vad jag ska göra. Vi ska nog käka snart och sen ska jag och Frida se på How I Met Your Mother och så ska jag käka min Ben&Jerry, Farily nuts ! godaste smaken helt klart! :) Aja imorn åker vi hem :)

Fredag :)

Tjaaaaaaaaaaa !
Skolan idag var najs. Jag och Emma hade franksa på morgonen och vi har en ny lärare.. tror inte hon fick det bästa intrycket efter som jag typ inte kunde säga hur gammal jag var.. jaja hon snacka som en bebis. Sen plugga jag emma och rebecca till provet och sen kom Tim. Efter skolan drog jag, Mattias och rebecca hem till Tim dåra. aja låg lite i kiss och så men det mysigt tycker jag... Aja Fett synd att Tim bytt. sjukt rolig pojke ju ! :(
Sen typ ramla vi ut ur Tims hus och sprang till bussen. och sen drog jag och Mattias hem till honom och sen till vällingby där vi träffade Adam den tuffingen, och sen åkte vi till vällingby mötte frida och käkade på subway. Trevligt  ! Nu kom jag typ hem nu och sitter i soffan med oscar.... Feeeeeeettt söt ! Ska se lite på teve typ :)
Hejhej,jagharingabilderjustnuhejdå!



There is never a rught time to say Goodbye.

hejsan hoppsan!
efter skolan drog jag tatte julia till timpan ;)
vi hade fett kul,vi drog till coopvista, vi köpte godis chips och läsk typ,najs!
iaf sen kolla vi på tv typ, det suger att tim har bytt skola till någon fotbollsskola:( alla är fett deppiga för att han har bytt skola :( men jeyjey snart är det iaf FALUN fett awesome det kommer bli,vi får ju inte veta vilka man får sova med än men man får önska kompisar typ :) kommer bli GALET!
hahahha men nu ligger jag i min älskade varma underbar säng och lyssnar på musik :)
sen blir det dinnertime...jaja.
VARFÖR går det inte att ladda upp musik:(((( hade några grymmmmma låtar och jag vill dela min glädje jajajaj sucksuck :((( ibland hatar jag blogg.se!

juste ska göra en ny header och fixa lite mer grejjjjer till bloggen kommer bli ledgen...waitforit...dary!

fett grymma flickor huhuhu?! bara att det va skita kallt!


27 jan

Idag var det ju då förintelsedagen så vi lyssna på en fett söt gubbe som var i koncentration läger. Fett coolt. Vi lyssna på honom på morgonen och sen käkade vi mackor och drack saft och sen skulle vi typ svara på lite frågor. Sen snacka med brända kerstin. Haha fett udda. Efter skolan så gick Mattias, Sonja och Rebecca hem till mig och Frida och vi käkade tuuuusen mackor och kollade på How I Met Your Mother :)
Och nu är det typ två veckor och fem dar tills jag fyller femton. Sjukt trevligt. Och två veckor och tre dagar tills jag drar till falun med skolan. Fett amasing. Längtar som fan !
Nu tror jag det kan vara en bra idé för mig att läsa lite biologi och genetik för vi har ju läxförhör imorgon.

You are...just the way you are!

hellu jag har varit med julia tatte sonja och frida idag.
vi käkade och drog hem till julleochfridde. thihihihihihihihihi!
nej jag drev hahah iaf,sen drog jag hem,ska träna sen duscha.




Tjaaa!

Nu är jag hemma från ridningen. Red på Jupiter. gillar honom jätte mycket ju. Jätte fin häst. Red inte för anna idag utan Helena. Hon var duktig. Vi gjorde lite markarbete. Räknade gallop språng mellan bommar typ. Gick bra faktiskt. Fast det var ju sjukt kallt. Alltså helt seriöst höll påatt frysa ihjäl. Det var typ 13,5 grader minus när vi åkte hem. Inte ok. Frös skiiiiit mycket om knäna.
Jupiter
Idag i skolan så var jag med Rebecca mycket typ. Kommer inte ihåg något speciellt från idag. hehe. Efter skolan åkte jag hem och sen tog jag och frida bussen till stallet och träffade bagge.
Imorgon har vi en timmes sovmorgon. Så jävla skönt. vi börjar kvart över nio. Fyfan va skönt. Aja, vi kommer inte ha vanlig skoldag heller för det är typ förintelsedagen. Så vi ska typ lyssna på en gubbe som ska snacka för han var typ med i kriget med hitler.. Fett coolt. eller asso hemskt. eller aaah.
Nu ska jag se på teve :) hejdoooo.

teve nu..

Nu sitter jag och kollar på typ sverige i sommar eller nått sånt :) Med maria montasamis syrra med i :) fett amasing! Sonja gick typ hem nyss :) eller för ett litet tag sen :P Vi kollade på how i met your mother :) Så jävla bäst asso! Jag älskar barney !
Swar- wait for it, lay
Barney swarley Stinson





25 januari

Kom nyss hem från Rebecca, jag och Mattias var där :) Treeeevligt :) Kansek inte riktigt ska gå in på detalj vad vi gjorde men haha det var grymt! Käkade fett mycket också :) Skolan idag har också varit bra förutom att jag har grymt ont i svanskotan.. Studsade ju ur pulkan igår.. hahaha ! Snart är det ju falun också :) Och det kommer bli bäst iår. Jag loooovar ! Ajaaaaaaaa, nu ska jag se på teve och kanske plugga lite om jag årkar :) hejdoooooo !

Årets tjockisar!

Nu är jag hemma från mathilda. Och vi hade det bäst! hehe som alltid. Käkade varma mackor och åkte pulka. Kan det bli coolare eller? Nu sitter jag och kollar lite på teve och ska plugga lite.

Skolan idag var sjukt bra också. haha började nio och sen hade vi lunch kvart i elva. Efter det så drog jag och mattepatte till spånga och köpte tjockis mat, eller ja tre wienerbröd och ostbågar och cola. haha fett smarrigt. Sen tog vi 116 och åkte upp till vällingby och käkade våran tjockis mat :) sen åkte vi typ tuben till abrahamsberg och tillbaka haha har fan inte garvat så mycket på läääänge :) Haha. Sen drog vi till coop typ och köpte tuggumi och sen till stadium och Mattias testa snyggaste brallorna. alltså jag lovar dom var sjukt snygga. men kanske hade passat lite bättre på André ;) Haha sen tog vi bussen tillbaka till skolan och det var typ Bg.
Nu ska jag iallafall plugga och sen käka lite :) Sen kanske jag ska treeena lite för annars känner jag mig fet. duvet. hahah. hejdo.
Söt tjej! :)
Söt tjej gillar ostbollar :)

legen, wait for it, dary

Nu har mina kära kusiner åkte hem till sig. vi käkade och såg på solsidan. Fett trevligt! Och min paj blev grymt god. Nu sitter jag här och ser på morden i midsommer. Fett awesome ju. Imorn har vi ju sovmorgon till klockan nio. Fett skönt. Men har idrott imorn, fyfan. Haha aja imorn ska jag plugga i skolan och sen följer jag med mathilda hem :) treeevligt :)

Fett söta tjejer :) och ja, jag är orange runt munnen ;)

nu..

Har jag och frida varit på  konsum och köpt lite grejer för vi ska baka en kladdkaka och en paj med typ hallon och andra bär i :) fett smarrigt. Så nu ska vi baka dom också.


Helgen

Jo jag vet har inte bloggat på jätte länge tyyyp. Men asso har inte haft tid och sen när jag hade det så funkade ju typ inte blogg.se :) Men nu så.
I fredags efter skolan så drog jag och Mathilda hem till mig och gjorde amerikanska pannkakor. Fett smarrigt :) Sen drog vi och köpte morrötter, melon och energidricka och dipp typ :) Sen tillbaka hem till  mig :) Vi satt och vänta på Tatte, Frida och Sonja men dom kom aldrig och Frida hade glömt sin väska på bussen... så då fick vi skjuts av mamma hem till tatte och hämtade How I Met Your Mother box och sen kom vi hem till Mathilda vi typ 19. Då drog vi ut och åkte pulka :) Hahaha. Fett roligt. Det gick faan inte att stanna när man väl börjat åka så fanns det ingen återvändå. haha man fick åka tills man kom till en fet snöhög och åka in i den, haha trodde seriöst jag skulle sö varje gång men det var roligt. Sen gick vi hem till henne igen och käkade flygande jacob :D Fett gott. Sen såg vi film. Juste vi hyrde ju en störd skräkfilm också. hahha. sen såg vi How I Met Your Mother och däckade :) Fett amasing dag. Har faan inte haft så kul på länge :)
I lördags så vaknade jag ju hos mathilda. Vi käkade frulle typ och sen skulle hon på match så jag drog hem och duschade och sen kollade vi lite på How I Met Your Mother där. Sen gjorde jag Frida och Sonja Amerikanska pannkakor. Haha fett gott ju :) aaaaah. Men sen typ åkte vi till Hard Rock och käkade middag. och sen skulle vi på nån teater grej typ. Det var väll sådär men wäwä. Blev så skit kissnödig att jag  trodde jag skulle spricka så vi fick typ skynda hem efter ahhah. Kunde inte kissa där. Sen Kom vii hem och kollade på How I Met Your Mother. Och asso påvägen hem fick jag sms från massa konstiga och undra llixom varför... Kommer hem och ser att Rebcca langat fetaste facerapen. hahah och hon vägrade logga ut. Fyfan för henne. inte okej asso.
Och idag skulle jag egentligen träffa mathilda igen men det funkade inte för jaaaa. vi ska ha gäster senare. eller asso våra kusiner kommer. :) Har bilder och så men dom är inte på datorn än så dom kommer sen :)
Två bilder ifrån i fredags från mathildas blogg :) När vi var på ica och köpte nyttigheter.


Igår var Gal1

hahahha hejhej slaggade hos meli igår,orkar inte berätta allt men kan säga att vi blev inlåsta på bromma blocks!
jagsaknar sommarn tralllalallalala!








SKÖÖÖN RÖV PÅ VISSA BILDER!

sommar

fyfan vad jag saknar sommaren. Särsilt idag när det började fucking snöa igen. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄH!
Sommar ska det va!
Ignorera att jag ser ut som värsta fettot, och martina är hur smal som helst så jag ser ännu fetare ut.. :)


After a hurricane comes a rainbow

Nu har jag precis tömt kameran på bilder. Bestämt hur det blir imorn också. Jag och mathilda ska TJILLLAA hos henne! :) Hyra skräckis och förhoppningsvis checka How I Met Your Mother :) Kan det blir bättre? svar nej!
Värsta söta bilden jag hittade på Kameran från när vi körde med madde. Sjukt kul för hon tycker det är fett roligt. Öronen spetsade hela tiden och vill bara springa fortare heeela tiden. När vi skulle stå still för att ta kort så stog hon typ och sparka med hoven i marken och blev fett otålig, sååååå sööööööööt! :D
Frida, moa och jag i vagnen och Lovisa & Vinge :) Och madde såklart :)
Och texten dampa, vet inte varför men det ser bara misslyckat ut ..

Hejhejdummatjej!

Hej hallå gubben e blå!
Kom precis hem från Melli, jag och rebecca åkte hem till henne när vi slutat. Vi langa fetaste ruschen till bussen och vi han, men faan va jobbigt! Aja när vi kom till melli så käka vi mjölk och kalaspuffar och cocopops :D Och kollade på How I Met Your Mother! AMASING! Sen drog vi till bromma zoo och träffa felicia som praoa där. Fett gulliga kaninisar dom har juuuu! aaaaaah. men sen tog jag bussen hem :) och och och och och, nu ska jag plugga och sen måste jag träna bort kalaspuffarna :) thihihihihihihihihihihih. Hejdå!

Pluggar galet!

sitter hemma och pluggar galet!!!!!!!!!!!!
min data håller på och dö men ska slagga ni e sååå jäääfla trött har varit helt avdankad hellllllla dagen intekulintekul så har inte fått mkt gjort alls :((( ses imorgon bloggar mer då :)

harre bra...random bild..på erika och felicia,fanns ingen annan på den hära datan :))))


min största rädsla

Jag är inte en sån person som inte är rädd för mycket alls. Men en sak jag är skiträdd för är att gå utomhus när det är mörkt ute. Jag menar det. Tänker alltid ut hur jag ska göra och vad jag ska kasta om det kommer vi säger en yxmördare eller så. Kollar bak och runt omkring mig och så hela tiden.
Och ibland när jag ska sova på landet tänker jag på saker som skulle kunna hända och vad jag skulle göra om det hände. HAHA, det är faan pinigt. Inte okej.
Och jaaaa, jag vet att ni bryr er. :)

hemma nu..

Nu är jag hemma igen, eller okej inte inte precis nu men iallafall! :) Red på Flipper dåraaaaa! Trevlig ponny, men han är lite för dåligt fram tycker jag .. Men annars gick han finnt och trampa på bra lixom.
HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHEH! Borde egentligen plugga nu men ska duscha nu.. sen läser jag lite biologi :)

19 jan

Hemma från skolan nu. Hade utvecklingssamtal idag också. Hatar det. Så jävla tråååååååkigt och blää. Men aaaaaah. Om typ lite mer än en timme ska vi väll åka iväg till stallet. Mathilda kollar idag också :) Trevligt. Hoppas ag får rida Lasse eller Flipper typ.. Fett längesen jag red Flipper... aja är fett trött så ska lägga mig och titta på tv :)
HEJJJJJJJJJJJJJJJJJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!

Kungligt





Jag saknar...

SOMMAREN!
förfan orkar inte med mer vinter det är en riktig pain in the assssssssssss!
sitter här och kollar påsommar bilder blir fan tårögd..hhaha nej men nästan fan asså.
hatar slasket KYLAN. nästan så man vill gå ut och skotta på tomten för att få se lite gräääs!
hahahha det är dessutom jobbbigt i stallet.eftersom man är ute så länge och åker kommunalt..för det mästa.det är inte det roligaste.menmen sommaren kommer väl snart...i typ april :((( buhuhuhuhu!
men jag tänker dela med mej av min glädje med lite sommarpics :D...






orkade inte ladda upp fleeeeeeeeeeeer hehe^^




nu..

Sitter jag här med min fina annsiktsmask :)Har precis Duschat och sen satte jag på denna då... Den luktar rengöringmedel.. bläääääää! HAHA den som luktar choklad luktar godare. hahah aja :) Nu ska jag försöka plugga lite biologi..

asso shiit snacka snygg bild :O HAHA nej men erkänn att jag klär i turban och annsiktsmask ;)

Hellu nu jäflar blir det blogga!

hejhej:D
länge sen jo som ni kanske vet heter jag rebecca....hahha nej skojja bara,eller asså jag heter ju det men ja ni fattar xD.
iaf nu ska jag Blogggeliblogga gääärnet!
Nu ska jag berätta om mina stallet dagar...


Måndag:red dressyr gick verkligen skit,jag blev så jävla arg för att han inte ville och det känns som han bara blir tjockare och tjockare för varje dag som går,snart sitter man väl i splitt?! hahah nej men sen var han skit stel och sähääääääääääääääär seg.jaja det gick väl lite bättre mot slutet men inte bra!!! red typ i 1 timme.fixade allt idag alla påsar gjörde jag dubbla på och sen fyllde på en spån och mockade såklart.
Tisdag:Red dressyr igen.Idag gick det skitskit och lite mer skit,han va skit stel men inte så seg som han var igår (måndags).men han var mycketmycket stelare idag än igår,jag trodde inte det var möjligt fan hahaha.nej men han va väl på ett sånt humör..eller något?.jaja filla följde med också.Sen red jag hadarockså för anko va så sjuuuuk.asså hon skrittade honom bara först,sen hoppade jag upp och travade ocg galoppade,rejjjjsade och lite så.han var sjukt pigg btw!men det va fett skönt behövde bara mocka och fixa det ända av maten som inte fanns dubbelt av,två hinkar. så det va kjiiiiiiiiiiiiiiiiill!

jaja hoppas det går bättre nästa vecka:)

du är fin,även fast du inte alltid är såå underbar att rida



18 jan

Åkte till kista med mamma och köpte jeans. Fett najs. Och sen fick jag lite andra kläder och tre annsiktsmaskar.
Nu ska jag typ gå upp och tvätta bort mitt smink för det har kännts som om jag har något i ögat heeela dan typ eller iallafall sen jag sluta skolan. Juste, på bussen hem träffa jag jessica också. Fett längesen! :( saknar henne ..

18 jan

Ser nu att rebecca har fixat header också.. Hon sa ju att hon skulle börja blogga när hon fixat det :) haha aja, kanske inte den finaste header jag sett, syftar då på bilderna hon valt.. inteOK! sa åt henne att inte ta fula bilder....

Kom iallafall precis hem från skolan. Har käkat två cocosbollar alltså sånna med skumm i. fett smarrigt! Idag annars så har jag varit med Emma och Mathilda typ :) Sen så stannar jag och emmapemma på tisdagar också.. Hahah vi Snackade med André.. säger bara herregud! Han visade oss när han dansade(??) för han var världsmästare på det :) HAHA.. söt kille. slängde med sitt fettiga hår också. Nu lyssnar jag på muuuuusik och kollar bloggar typ :)
Haha jag läser typ fett många bloggar per dag :) NAJS!

17 jan

Jag har pluggat fett bra! eller neee inte fett bra men rätt så.. Gjorde lite engelska och sen gjorde jag typ fyra av frågorna i biologin :) Trevligt. Vi har ju typ läxförhör på fredag tror jag. Höhöh måste klara det annars blir jag fett ledsen. Blev fett ledsen i skolan för dom sa att jag skulle ha PH med steve asso  blääääää. Kommer så inte ha det. Pallar inte lixom sitta och snacka engelska med honom... aja på fredag sover jag förmodligen hos mathilda den snyggingen :D Och då SKA vi kolla på en skräckis haha sist blev det ju wildchild... men den är ju läskig på sitt sätt, eller?
Jag har inga nya bilder så blir fett deprimerad.. Palla lägga ut typ samma men aja..
Nu hade jag då tänkt lägga ut några bilder men gissa vad som händer? Det funkar inte! HAHAHA :D
Bajs Bert!

17 jan

Sitter i soffan nu igen. Haha typ alltid, men aja. Har nyss käkat en macka. Smarrigt. Hahahah. Skola idag då, vi had e sovmorgon till nio och sen 5 över 10 gick vi till ungdomsmottagning. Käkade lunch typ tolv, asso shiiiit va hungrig jag va :) Sen läste jag lite biologi och sen hem :)

Är sjukt trött. Har varit det hela dagen. Så nu ska jag lägga mig i soffan och se på tv. Och sen ska jag plugga :)


Saknar flickorna mest <3



16 jan

Nu är vi hemm från kusinerna. eller kusinen kansek jag ska säga. vi käka chili con carne och såg på solsidan. så jävla klockren serie asso. bästa. jag är bäst också, haha facerapade Tatte för han var inloggad på min dator när jag kom hem. tahhahh älskar sånt.

Imorn ska jag till skolan och plugga som fan. hoppas jag. haha. Men så blir det för jag behöver verkligen det. För jag ska ha bra betyg :)
Nu iallafall så kollar jag på Morden i midsommer. Det är faan bra. Men ibland kan man bli lite förvirrad, hhaha men det gör inget. Aja ska kolla nu.

16 jan

tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Rebecca kom till mig igår runt nio och då kollade vi på film, först night and day och sen fun whit dick and jane. Fett bra filmer ju. Vi kolla på Bert efter det och  somnade. Idag så träffade vi PatteLatteTatte, treeeeeeeevligt.
Först kom han till mig, vi var här en stund och sen drog vi till vällingby och käkade subway, typ första gången i mitt liv.. Sen gick vi till donken och trodde jag skulle trilla hela tiden för det var så jäääävla halt, men neeeeee. på Donken så skulle jag ha en paj, tror du inte paj jäveln tog år att få bara för de??? Men sen asso fyfaaaaan va god. Sen när vi skulle till bussarna och gå där det var sjukt halt igen så halkade Tatte, asso höll seriöst på att döö. Asso han låg på marken med typ fejset ner i isen. HAHAHAHAHAH shit vilken tabbe. aja nu är jag hemma och ikväll ska vi käka hos kusinerna :) trevligt :D Och sen så ska jag ju såklart se på Solsidan också :)
Värsta gullungarna juuuuuuu!

15 jan

Dålig uppdatering, bloggade inget igår. Men det var för att Mathilda var här. Kan ju skriva om fredag nu då, var ju i skolan och då så var jag med typ Rebecca hela dan tror jag. Fast vi pluggade inget typ. Sen efter skolan så åkte jag med mathilda hem till henne för vi skulle hämta några grejer hos henne. Och då fastnade vi där och satt vid hennes köksbord och käka peppisar i typ en timme :P Sen drog vi hem till mig och så tänkte vi göra amerikanska pannkakor. Fast då blev det strömavbrott :O Var det aslänge så då sa pappa att det skulle vara en timme till, haha så då byggde jag och mathilda pussel, hahah gryma var vi iallafall. Sen gjorde i pannkakor som blev sjuuuuukt goda. Hahah sen käka vi middag och sen kolla vi när Mathildas kärlek dansade och sen gick vi och hyrde film och köpte ben&jerry :) underbart :)

Idag har vi inte gjort någonting typ. Kollat på teve och käkade frukost. Och kollade på solsidan. Efter att mathilda hade gått hem så läste jag lite harry potter och sen typ träna lite :) fett krallit! efter ett tag sen kom mamma & pappa hem och min onepeice :D sååååååå fin!
Ikväll så kommer Rebecca hit och sover här. Vi ska väll typ se på film tror jag. så aaah, det blir skit najs.
jag och mathilda, fett söta :)

13 jan

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeey!
Har precis käkat middag :) fast det var inte gott... hahah. trevlig dag idag då. Var i skolan med nåra i skolan men mest Sonja :) Vi plugga på skitbra tycker jag :) haha sen skrev jag på tavlan "Julia är bra, tralalalalaaa" då blev Linda sur och sprang efter mig. HAHA hon är störd. Efter skolan så gick jag, Sonja och Tatte till spånga och gick på coop, hahahaaaaaaaa när vi gick över vägen precis vid värsta där typ heeeela sjuan i vår skola stod så typ halkade jag och var såhäääääääär när på att trilla hahahh fyfan va pinigt !! Sen gick vi in på coop och sen till bussen. Haha var roligaste på busshållplatsen, " danne ta vilken bit du vill, helst inte den här" HAHA trodde jag skulle döööö. sen kom de en tant och tatte typ flööööög upp. Aja sen drog vi hem till Sonja och käka nudlar och snackade och balanserade på bollen. Efter ett tag skulle Tatte gå så då gick han och sen kom han tillbaka för en sak hahahahah. Sen gick han igen och så gick jag och sonja upp och spelade Guitar heroo, utan ljud :O Haha fett jobbigt. Men aja sen typ släcktte vi och låg i soffan och vilade och snackade, sen somna vi typ. HAHa vi typ sex drog jag hem och käkade :) Treeeeeeevligt :D
Fast bilderna som kommer nu är inte ffrån idag :)
Fett söt sonja :)
haha tatte har mjöl på tröjan, undra varför? :P


- jag pluggar, det borde ni också göra! HAHAHAHAHAHAHHAHAH

Sitter i soffan nu har precis duschat. Red ju förut också. sjuuuukt najs. Red på Jupiter, fiiiin häst. Vi träna mycket på formen och frammåtdrivning och så.
Första skoldagen idag ocksåå ju. insaaaaane,, eller? hahah. Nej men va med typ Tatte och Sonja heeela dagen. Vi drog iväg till spånga - Alvik - Vällingby - spånga HAHA nolifers :)  Nej men det var trevligt och såååå. skön start på terminen :) Och nu så har jag hittat mina plugg grejor så då kan jag plugga :D fett bra :) eller?
Nu sitter jag och kollar på teeveee :) Ska sova om ett tag tror jag :) Godnatt..
jupiter



11 jan

Nu sitter jag i soffan och är typ proppmätt.. käkade nog liiiite för mycket. Haha har ju inte käkat så mycket på idag och igår :) 'Men nu är jag helt frisk typ. Imorn börjar skolan dåra. Trevligt, har ju saknat alla mina vänner i skolan ju. Men Rebecca kommer inte imorn :( Aja. Idag va ju sonja här också i sina fina sidecut :) jääääääääätte fint :)
Och snart fyller jag år :) bara typ fem Veckor kvar :) OCh då ska vi ju till Falun också :) sjuuuuuuuukt najs!
Hoppas nu rebecca fixar en riktigt fin header också eftersom den är lagom charmig nu :) Och på Fredag sover Mathilda här och det blir Awesome! Vi kommer ha det bäst och se på skräckkkkfilmisar :)

allt du vill kan du få men ingen trygg framtid

Mådde illa när jag gick upp men sen käkade jag lite äpplemos och då gick de över. Sov skitdåligt inatt kunde inte sova alls. vakna hela tiden. Nu har jag fixat mina ridstövar och ridskor så nu är dom jätte fina. Imorn börjar ju ridningen också :) Och skolan  :) Fast jag har glömt hela min mapp typ med alla mina steg och så på landet så hahha kan inte plugga så bra. Men skulle ju kanske ändå inte blivit så jäääättte mycket pluggande denna vecka ;)
Sitter och kollar på Disney channel nu. och lyssnar på musik. fan va tråkigt jag har. mmmmmmmm. Ska nog ta och typ hitta på någe. :)

Första dan på lovet... :)

Världens finaste!


lite grejs,som inte skulle sitta fel...



kollade runt på lite kläder,sen blev jag jättesugen på att shoppa...men här är ett collage av lite kläder jag föll för.

Bloggen underuppbyggnad fortfarande,Och jag lever!


ja precis som rubriken lyder,så är bloggen under uppbyggnad! världens mest underbara Josefine, har fixat min design och jag ska fixa headern nu..eller snart idag eller imorgon men det kommer bli suuuuper.
btw idag var jag i stallet med anko och min käre syster,red dressyr och det gick väl sådär ;/...han va skita stel i höger varv men red verkligen årt idag,men det går verkligen framåt nu iaf,det är alltid kul.
sen imorgon ska jag också till frans,vet inte än vad jag ska göra men det blir nog dressyr igen,för att vi kommer ut så sen..jo juste imorgon så ska jag ha utveklingsSTÖRD samtal kulkul -.-
sen onsdag blir det någon skit bra får jag hoppas.
sen torsdag skola....börjar egentligen på onsdag men ska ju göra en grejjjs imorjjs på onsdag.men det tänker jaginte säga nu får bli sen.
bajsbajs.

lite random bilder kommer nu är nog skyldig er lite bilder efter mitt dåligtdåliga bloggande!

picce bebis!

igen.

maskot,snusoskar,picce,jag och babello RÖV!

i hagen jag och piccebus!

älskling.

jojje och Picce.

:)

oj fel vinkel hehhe jaja...
aa det va lite bilder från när jag var medryttare på picce.men kan lägga ut fler någongång.

10 jan

Nu skulle jag egentligen vara på utvecklingssamtal men jag vaknade och mådde fett illa. inte bra. Asso satt typ vid toan i mer än en timme tror jag... Men spydde inte, tur de. Men det är hemskt att må så illa, asso usch. Men sen så har jag legat i mammas säng och bara läst. Är fett hungrig nu så ska nog gå och käka lite äppelmos, käkar alltid äpplemos när jag är sjuk. Fett gott ju. Men jaja nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv och försöka ringa rebecca :)
FETT GOOOOOOOOOOTT JU!

9 jan

Fett tråkigt dag idag det är därför jag inte har bloggat. Efter att jag hade gått upp så kolla jag på tv me mamma och sen så åkte vi typ hem och käkade hambuuurgare på vägen hem :) fyfan va gott! Sen fick vi ju såklart skotta a little bit när vi kom hem. Sen så skulle jag snacka skola med mamma... de gick som de gick. Sen med pappa, gick inte så mycket bättre... Men aaaaaah, imorn har jag utvecklingssamtal :( Fett Oawesome! Hatar utvecklingssamtal. Innana de ska jag plugga tror jag :)
Meeeeeeeeeeeeeen, hejdååååååå :D

8 jan

Tänkte blogga imorse men då var jag sjukt uttråkad och bara almänt bläääää, så jag orkade inte. Iallafall så smsade Lovisa typ Frida sen och sen så Körde vi madde med henne när hon red vinge. Madde är och kommer alltid vara min absoluta favoritpony :) sötare finns fan inte. Aja vi körde och de gick bra tills vi kom till en helt igensnöad stig. aaah, kan ju säga att jag drog vagnen inte madde.. hahahah sjuuuuukt jobbigt. Men madde är sötast.
Sen drog vi hem till oss och käka pannkakor med jordgubbeglass :) Och sen hem till henne och käka kladdkaka och spelade kinect. fett najs ju, jag vill också ha kinect. Nu drog typ lovisa precis och vi hade typ bara spelat super mario och kolalt på låt den rätte komma in. Den filmen är fett obehaglig I thiiiiink.. Men fett awesome!
LALALALALALAL, jag har tråkigt, hejdo.
Sötare ponny finns inte! <3


emmas födelsedaaaaaag :)

Hejhejhejhejhejhejhejheeeeeeeeeej!
Nu är de ju så att Emma fyller år idag. 15 hela år. ALLA ska säga grattis till henne!
Michelle har varit här idag. Det var roligt, vi käkade tacos till middag också och faaan va gott! Sen har vi väll typ sätt på lite film snackat och sååååå. Sen följde jag och Frida henne en bit för aaaa de är jävligt mörkt ute. aja tror jag ska gå och soooova snart måste faan börja vända tillbaka dyngnet nu innan skolan. :)


Grattis älskling<333333333333


fredag

Har inte haft någon lust att blogga.. vet inte varför. internätet är helt fuckat också och det gör ju inte det hela bättre. Nu har iallafall mamma beställt MIN onepiece :D fett shyst och sen skulle vi beställa min bikini också men näääää överdelen var slut i min storlek :O nu lixom det är typ januari, pallar fan inte. jag ska ha den där bikinin!
Nu sitter jag och frida och ser på disney channel, Phineas och Ferb. så jääävla bra. Senare kommer nog michelle, treeeeevligt. kanske lovisa också men de vet jag inget om.. Har skottat snö idag igen, fy fan va jobbigt. men ajjjjjjaaaa.
Har också blivit vääääärsta nöörden sitter och spelar nintendo ds heeela tiden.. men fan va kul det är. hihihhiihihihih.
Nu ska  jag hitta lite bilder att lägga in...

Patte äckel!!!!
vems ögon kan detta va? hahaha fffffffffffRIDAS men kolla hur lesen hon ser ut :(((((((

Sommar för helvete!

OHFYFAN VA VI BJUUUUUUUUUUUDER!



HATinlägg till julia!

hahahhahah jag blogga visst ditt kukhuve!
jag är jättearg på julia nu för hon FACERAPADE min facebook! FÖR er som vill veta varför jag skriver ett hatbrev till julia!
och helt plötsligt skriver helt random människor till mej och kommenterat typ allt och alla.och hon har skrivit att jag typ bajsatpå mej eller någon.MOGEN BRUD PÅ HÖG NIVÅ.
och sen har hon typ puffat halva jordklotet och jag hatar att bli puffad och folk ger sig ju inte! har kryssat typ alla men nej då puffar dom tillbaka vafan ska man göra!



och sen har hon svarat på allt!

Julia att puffa W är inte okey! och det vet du också!


asssoooooooo

Rebecca gjorde bloggen ful även fast hon inte hade något nytt att sätta in och nu vet jag inte när hon ska fixa bloggen sååååå.. den är skitful :) och hon kommer inte blogga typ förns hon har fixat ny design och header ... HAHAHAHAHAHAHHA mes.

HAH..

Nu är jag på landet igen då. Sov ju hos becca igår, skit najs. Först så fick jag gå till spånga för bussjäveln inte kom och jag ville inte missa tåget för då skulle becca döda mig. Sen träffa jag Erika och Becca på spånga och så åkte vi till deras stall. treeeeeevligt. vi tog in Frans, Bianca & Hadar typ och sen kom Anko och sen red dom i ridhuset :) roooligt Bianca va typ dampig i galloppen men söööööööt. Haha  :) sen fixa vi typ lite med mat och så. Sen tog vi tååååget till sumpan? och gick på hemma kväll och hyrde "babysitter wanted" och "Honey" och betalade skit-felix s skulder.... sen drog vi till Donken och köpte cheeseburgare och sen hem till dom och käka lite och sen till coop och köpte gooooodis :D hahahaha. sen såg vi filmerna och tjockade oss. Baby sitter wanted var faan läskig asso vi sket typ på oss allihopa.. AHHA. sen såg vi eva & adam och somnade :)

Idag kolla vi på bert och käka frukost ooch sen åkte jag hem och träffade på Sonja som var helt svullen  och röd i sitt annsikte hahah snyyggtt!!! :D och nu är vi på lande :D sen ska jag spela wii :D och nu ska jg käka köttbullar och ketchup och makaroner :D
pussigull negerknull :)

BLOGGEN

nu håller rebecca på att fixa bloggen därför ser den ful ut :)
så.... BLOGGEN ÄR UNDER UPPBYGGNAD! :D

...

Imorn ska jag ta och åka till spånga vi typ halv ett och så ska jag med rebecca till stallet :) Najs. fast det blir noooog lite kallt :) Men rebecca ska rida barbacka och de blir roooooligt :) Sen efter stallet så drar vi hem till rebecca och så soover jag där. treeeevligt :) vi ska se på film och bara allmänt ha de bääääst! sen så ska vi se på eva & adam och bert :D saknar henne jätte mycket juuu!

Saknar lasse också juuu!


popcoooorn

Nu poppar mamma popcorn :) naaaajs! jag är hungrig.. alltid hungrig! hahahahahha. sitter och kollar tteeveeeee nu :) riktigt trevligt. Och snart så kommer mamam med popcorn och teee. nu lät de som hon va värsta hembiträdet :) faaast så är de inte utan hon skulle också ha teeeee. Men nu ska jag ta bort bilden på sonja i inlägget under :) Och nu kommer poppisarna :) Pussigull :D

biiilder :)

Är inne på min gamla dator  nu och kollar bilderna. HAHA säger jag bara. Alla bilder är så ortoligt fina. eller? hahah.
Fast de är bilder från sommaren 09 där också på bethis. Och så finns det nåra bilder från när jag typ red han för dörsta gången. asso katastrof! ser inte bra ut nån stans :)
Men här kommer liiiiite bilder nu då. hahah jag lovar vissa kommer hata mig efter det här.

Jag och min skötisponny på vällingby för 1000000 år sen.


Mathilda och hennes skötponny för en vecka sen... :)

Emma :)

Rebecca typ första gången jag sov hos henne :)

Sonja i sexan :)
sonjas bild fick jag ta bort :( :)
Frida och jag när vi var små och gick på dagis :)

Becci :D

Haha martina sommaren 09


Sofia & Hanna när  vi tälta :)


Så nu orkar jag inge mera. Kanske är vissa bilder jag kommer ångra liiiiite men aja.



stallet nästa! :)

får skjuts till stallet av mami nu,hämtar erika i jakan sakna henne massa för hon har varit i idre och fira nyår och åkt snowboard! orättvist!
jaja fixar bloggen ikväll! ;)

:)

Funderar på att skrvia sån här lista som alla bloggade förut, men vette fan om de är roligt eller om man inte pallar..
Men de blir ju ändå kanske roligare och mera uppdatering. så kanske.. Men äsch jag vet inte...
jaja, här är lite bilder..
Fina kisse
Ja, jag vet jag är fett grym :)

Nu kan Du få mig så lätt

Sitter i soffan och känner mig som en boll nu då. Har käkat så jävla mycket, mer än vad jag orkar typ. inte bra. Fast jag älskar att käka sallad och bröd från illpoo så jävla najs och deras dressing är så jävla god. aja, känner att de blev lite k bry här nu.
Idag har jag inte gjort nånting typ, eller jo jag ahr försökt skriva ut mina steg men de gick inte för vårat internät cepade sig och slutade funka :) kuuuuuuuuul. Men fick ut några men de tog typ 2000 år för varje papper men de är rätt så soooooft. Och vi är hemma också. Fast när vi kom jag hade typ sovit i bilen och sen bara direkt upp och typ skotta sönder sig själv asso bläääääääää. jag ogillar vintern. Nu ska jag bara typ sitta i soffan och vara almänt fet. så alla vet. HAHAHA rim, jag är värsta bästa på att rimma ju! Nu ska jag kolla på television, hejdooooooooo.

2011 - 01 - 01

Våra gäster har åkt hem nu. Så nu kan jag sitta vid datorn. Idag har vi typ bara slappat, haha fast vi var typ på en prommenad också. Sen har jag väll bara käkat och spelat froggy jump heeela dagen, har blivit beroende av de spelet :) Nu saknar jag min kompisar. Har typ inte träffat nån på hela lovet... eller jo mathilda. men ingen annan. Fast ska träffa rebecca i veckan. Pappa har fixat också så nu funkar de att se på tv på våran tv :) fast inte betalkanalerna :( men tror han fixar de sen..
Nu ska jag och frida kolla på patrik 1,5 den är bra :) Imorgon ska jag ha jätte roligt, gissa vad jag ska göra???? Plugga såklart! hahahhaha fett tråkigt! Kommer dööööö. Lovar kommer säkert bryta ihop när jag ska göra min tidning i svenskan... aja de blir jättekul.......
bilderna togs för typ ett år sen nu.. sjukt.

2011

2011 nu då. Jag har inte duschat på hela året... fett snuskigt. HAHAHHA, huuuuumor!
Iallafall så tycker jag att 2010 har gått jävligt fort samtidigt som det va typ hundra år sen de va typ nyår sist känns det som... men ändå iallafall från att sommaren slutat till nu har gått jävligt fort.. Inte så bra för då hann jag inte med alla min steg i skolan och det jaaaa inge bra med plugg denna termin. Men nu 2011 ska jag plugga som fan. typ. måste det för jag vill ha bra betyg :) HAha och 2010 var inte direkt skolans år hahahaha har pluggat as dåligt och typ inte varit i skolan och så men aja... gjort e gjort. Tycker 2010 var ett bra år.
Nu pallar jag inte mer och ska sova istället. Godnatt. :D
och, och, ha de så kult på resturangen! '

RSS 2.0