hejhej

Hej.
Vårat inernät hatar oss så jag blir jätte sorgsen.. hhahah fyfan va fult. Iallafall så funkar det nästan inte alls.. Man får typ be till gud för att man ska kunna komma in på fb hahahh jag står för att jag är en datornörd! :)
Så det blir ingen bra bloggnning m
edans jag är här. alltså hela lovet typ.

Idag gick vi allafall till stallet på föriddagen. Vi skulle rida, Lovisa skulle rida på Vinge men såklart så har bajshästen tagit av sig botsen och trampat av sig ena framskon. Och han blir typ halt om man rider honom utan sko. så vi typ ringde Carina och så skulle hon försöka fixa någon som kunde slå på honom skon. Medans vi väntade så hann lill-micke ( Carinas nya unghäst ) hoppa övet staketet till hagen så ja, vi fick springa och hämta honom för hagen är brevid vägen licksom. Haha, knäpphäst! Först blev han jagad över av Dante men sen tog vi in Dante och då hoppade han över av sig själv! Så sjukt söt, man typ smälter. Aja, Vi gick sen in och fikade för att fördriva tiden.
Aja, sen blev de iallafall så att Lovisa red Ante istället, Ante är typ en travare. HAHA doooog när vi skulle gallopera :P Hahaha jag red först på Gazela och så  kommer Lovisa efter på Ante och hon typ Garva som fan jag bara kollar bak och han sprang så jäääävla fult.

Jag red på Gazela idag och FRida på Donna. Jag och Frida har ridit på Gazela i tre dagar med idag och shit vilken skillnad det var från sist jag red henne. Förra gången var hon sjukt stel, hård i munnen och hände i handen när hon väl sänkte sig. Idag så gav hon efter och sänkte sig redan från början och lyssnade skitbra och var mjuk och lätt i handen. Hon hängde inte i handen och gick stadigt i form. Så jääävla nice! sjukt mycket trevligare att rida henne idag. Haha även fast hon var så fin så va hon bitcch ! först så langa hon värsta kicken mot Ante och sen så fick jag dejta snön som frida så fint säger det. HAHAH, ja jag trilla av!

Jaja, efter vi ridit så hjälpte vi Carina med att höja staketet till hagen så micke inte kan hoppa över längre :) Sen hem och duscha och sen åkte vi och Handlade :P Nu sitte jag här med min älskade onepie och min äälskling och ser på two and a half men! skiiiiit najs! hejdå.

Tog massor med bilde ri stallet idah men pallar inte ladda in för internättet suger ju så dom kommer senare!

/ JULIA

Söndag

Hej alla barn!

Sitter och kollar på Fear faktori shit asso.. skulle aldrig vara med i ett sånt program :) Fyfan va äckligt :P Aja, min dag började sjukt tidigt.. Gick upp vid kvart över åtta, käka och så och sen gick jag, Frida och Lovisa till stallet så vi var där klockan typ halv 10 och vi åkte med Carina till Viccans stall för där stod hennes lillhäst :) Micke heter han och är grymt söt! Helt oseriöst :) Han är typ ett år eller något, men vi var iallafall där för att hämta hem honom :) Så nu står han hos Carina :) Iallafall det var kul för såg myran och honoom hr jag inte sätt sen typ han var beebis :) Och hilda också fett söt tjej asso! :)

När vi kom tillbaka så gick vi hem och bytte om och käka lunch och sen tillbaka till stlllet igen för att rida :) thihih,  red på Donna idag och skit va Lovisa har gjort ett bra jobb med henne, så sjukt mjuk och fin i munnen. Jobbar på och tuggar jättebra på bettet och så. Gillar den ponnyn starkt! Körde lite skänkelvikningar och hon var jätte duktig! :)
Frida red på Gazela idag och Lovisa på Vinge. Imorn rider jag på Gazela och Frida på Donna :)

Efter vi ridit så gick vi med Madde och Moa när Moa red  :) Fett söta! Madde hade nytt pannband också som var sjukt gulligt! hihihi. Frida våldgästade även min telefonis så de garvade vi också fett mycket åt :) Min och Fridas humor är ju också när folk ramlar så jaaa HAHAHAHAH!
När vi kom hem käkade vi rulltårta och kollade på Världscups hoppning tror jag de var :D Skiiiit va läskigt när Rolf-Göran gick omkull med sin häst :o

Aja nu ska jag bara chilla gaaaalet, vi kanske ska träffa lovisa mer ikväll annars så står ponnyakuten, solsidan och Wallander på schemat! :D

Okej jag hade då tänkt lägga in en bild på Donna men internätet är lite Wako här så nej de funkar itne :)

/ Julia

kör på en....sonjaaa.....

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med

2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
 
Kommer börja på den snart vet inte riktigt när för jag har typ inga bilder på den här datan,men när jag kommer till pappa dååååå jäflar blir det bilder!

jaja ska fixa bloggen då också sen är det lite folk som vill att jag fixar bloggdesigner och headrar till dom.kmr dock ionte ihåg vilka det va till förutom sabina typ...ska göra en försöks blogg så kan jag ge ut designer och sånt till andra :)
dom som vill ha nya bloggdesigner oh header elelr bara header eller såå..är det bara att säga till så fixar jag det.

idag har vi varit typ ute och grillat och käkat hamburgarejag gillar inte hamburgare men det var väl helt okey. asså det e fett bra för jag gillar typ inte pizza eller hambugrare( bara donkens cheesbugare) eller kebab(förutom brommas).
men asså jag e inte kräsen jag gillar typ all mat bara inte det. men det är ju bra för det är fett onyttigt:)
men iaf nu sitter vi inne allihoppa och kollar på tv och är allmänt datanördar men då blir det ju mer bloggande.
kan också sriva upp vilka bloggar jag följer:) sen asså.shit vad jag skuter upp saker.

erika och eva har typ åkt iväg och handlar middag och baksaker vi ska baka sämlor och BULLAR :D
sen ikv blir det basta och solsidan och ponny akuten....jag gillar mäst viktor och fenja och nickholai och billbo,bara för att hans häst är sjukt snygg. men gillar lizas häst star också,men det är fett onödigt att dom har med hon molly och rambo,för det är liksom en ridskole häst och det är ju inte hon som ansvarar för den.och det är inte ens hennes häst.



tkr hans häst liknar picce,sjukt söt iaf:)

sjukt fin häst.

Onödiga att ha med.hon är dock lite efterbliven,för hon går med hjälmen hela tiden,och den sitter typ inte på huvet utan
på bakhuvet,som om den vore förliten.
hahah

snygg häst,jag gillar shäckar(stavas?) och så har den en så sjukt fin kropp lite hingstig.
påminner lite om jakobs häst i ponnyakuten förra året.

jättefint ansikte har hästen,tecknet och det,men annars tycker jag inte att den är något speciellt.
lite rolig häst dock som inte vill sluta springa.
haha

inte så speciellt fin häst.tycker dock hästen är väldigt rolig också hahahha

Den här hästen e så sjukt ful.verkligen.
så konstig kroppsbyggnad,men henne gillar jag hon liksom bjuder på sig själv.
det e kul.

sjukt snygg häst.den finaste om jag ska vara ärlig.jag tycker om viktor han har sån koll hästen är alltid i bästa skick.han matchar väldigt bra också.


jaja sen är det ju underbart roliga solsidan.
måste säga att ove e ju helt under....whait for it...bar.





Smååååängsviken nu ;)

hejsan!
jag är nu ute på mitt landställe. ja jag har ganskaa mångA lanställen gotland,trosa,småängsviken,vindalsööö.
men iaf nu sitter jag och calle och olle och kollar på accepted eller något den e skitabraaa sen evttte fan vad vi ska göra sen men det lär va kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuL men ajajajja slagga hos julia igår till idag det va najsbajs vi åt tacoooooooooooooooooooooooooooooos ;)

men jajaj puuuusss heyyyy ;)


:)

Hej, lång time har det gått sen jag bloggade.. Aja kände att jag ville vara lite som rebecca.. känn dissen! haha aah. Fredags till idag så sov Rebecca hos mig :) Najs, vi såg nån bröllops film och sen shutter island men vi var så jäkla trötta så vi decka direkt. Idag när vi vaknade så åkte jag till lanndet.. Ska vara här hela lovet. lite kul men samtidigt, fyfan. Vi ska ju ta hand om en häst och så men ändå vill ju vara hemma också, men de blir säkert roligt.

Nu är jag skit trött. Håller på att somna typ. Var iväg med lovisa och red på Gazela ut med henne pch Donna. Gazela var söt men fan va hård i munnen hon var... försökte mjuka upp henne och få henne att mjukna och ge efter. men fan va det satt långt inne.. Aja mot slutet så sänkte hon sig och började tugga lite på bettet men aaa. hoppas de går bättre nästa gång :)

Nu funtar jag på att gå och sova.. ahha nej de är lite tidigt kanske. . Juste har ju klippt mig idag också ju :) Känns jätte kort men vi köpte nån sort olja eller så också som jag ska ha i mitt hår för jag får så jäkla statiskt hår när de är kallt ute.. Och jag hoppas på mitt liv att den funkar... men de verkar som de :)


Det absolut finaste jag vet! <3

så jävla snygg och snyggt!

http://www.youtube.com/watch?v=EbPuE57tqeg&feature=related
löööööööööööööövar låten :)

vet har inte bloggat på evigheternas evighet :(((

igår va jag hos sabaah red lite sepentiner och öpnna och sluta ;) gick väl helt okey,har saknat henne mkt, på oinsdag åker kameran med och då är vi där tidigt så det blir masssa bilder :)

jag tkr tatte e sjukt sööööt på denna bild, jag dock ser lite smått miffo ut heheh :)



godnatt

tjatja! Red på Lasse idag :) Kul, de va längesen. Han vaar fin men fan va taggad han var.. och det var cavalleti inte direkt något som lungnar ponnin :) thihih söööööt!

aja till sriösare saker nu då! Denna video gick inte att lägga in men länkar den iallafall. Den är hemsk. Inte ok hur han rider, visst det ser lite roligt ut men fan va syn dom hästen :(
HÄR! kolla annars dör ni!
hejdåååå från julia :D

hej, hejdå.

hej svejs" hahah fult! Nej men nu ska jag iväg och rida så har lite brottom sådär, snart lär frida komma in och tjata på mig att jag ska skynda mig ehhehehe! :D Men ajja sjukt kallt ute är det nu också! inte ok. Så jävla hemskt att rida om man fryser sååååå, hoppas jag inte kommer att göra det.. thihihihihihihihihihhiihhihhihihihihihiih aa hejdå! :D

Bethoven

han är det finaste jag vet.
och det gör så jävla ont att inte veta,
inte veta om jag någonsin igen kommer att få träffa honom.














senare tisdagen 22 feb

Hej på Dej dumma Tjej! :)

Jaaaaaaa, ända sen jag bloggade sista så har jag bara chillat typ, gick upp på mitt rum och läste lite syskonkärlek. Efter ett tag satt jag vid datorn.. hade lite chats och så.. HAHAHAH FYFAN VA GAY DET LÄT! iallafall så käkade jag pizza sen och nu sitter jag och frida och spanar inte JD och Turk i Scrubs :P hihihihi.

Känner att vi är jävligt normala i min släkt! :D

Nu ska jag ringa min kusse per och kolla hur de är med honom :) Han operardes nämligen förra veckan :)

äntligen imorgon då yesyehasdga...

hejhej måste verkligen blir bättre på att blogga,men jag måste också säga att jag hatar rubriker så jäääfla onödigt;) men vi ska hålla igång den hära bloggen :)för det är fett kul att kolla alla inlägg bak i tiden. igår hade vi studiedag och idag halvstudiedag :) ska plugga lite snart och kolla på film men idag efter skolan åkte jag het, va så sjukt trött har sovit as mkt efter skolan sov i felra timmer för jag kom hem typ halv 12 och då deckade jag typ direkt och sov till halv 5 heheh ^^
men imorgon ska jag till min häst efter skolan vi tar nog med oss kameran kanske vet inte med tror det annars blir det next bwwwwwwwwweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek :I)
thihiiihiih nus ska jag dusha thihihhihs sen blir det movietime:)




tisdag 22 feb

Hejhej bloggen!
Sitter här och fryser, ser på teve och typ fb :D Fast fick nu ett megabra tips av en vän att sätta på mig min onepie och de gjorde jag :D fett skönt! Det är fett värt de att köpa onepiece! :D nanannan :) Idag var vi bara halvdag i skolan :) tjockt najs! :D Sen drog jag och Patte Min Latte på äventyr :D haha nej men vi åkte till vällingby med Frida mathilda och sonja och sen där så gick vi två til coop och så och sen jaaa hade vi de trevligt och tjocka som fan. Försökte hitta prao också  men naaaaaeeeeeeeej..

sen nu är jag trött och så men jaaaaaaa de är trevligt :D Hejdå alllihoooopa :D

måndag ju

Hela dagen har jag fan lallat runt och trott att det varit söndag höhöhö. Fett schyst att vara ledig på skoldagar ju. Känner skadeglädje när jag läser att andra har varit i skolan och så. när jag bara har chillat och typ sovit hela dan, mmmmm. Nu har jag duschat och så och har atm en brun gegga över hela fejset hööhöhöh. Alltså en annsiktsmask. Fett stelt i annsiktet :)

Denna vecka ska jag plugga som fan för jag pallar inte att jag ska bli tvungen att plugga på lovet som är nästa vecka !! Tjockt asso! Vi ska förövrigt vakta eller vad man säger, en kompis på landets ponni under lovet så vi kommer vara där ute typ hela lovet. men det blir sjukt najs. för vem gillar inte att rida varje dag typ :) höhöhö.
Gazela heter ponnin vi ska se efter.





21 feb

Rebecca drog typ nyss härifrån. Vi har haft det fett najs bajs. hhehe. I går så var vi ju hos Kattis lite också och käkade thaimat, fett gott de va. Och Christoffer var fett gullig! Men sen påvägen hem så hämtade vi upp Rebecca, kollade såklart på Solsidan och sen på PonnyAkuten :D Sen såg vi lite på Wallander men näääääääh. Så vi satte på de bortglömda istället. Var inte så jätte inne i filmen så ja den var bra men lite konstig :D men de är ju typ alla filmer :) Sen kollade vi på Scrubs och jaaaa. vi deckade :D
Vaknade av Rebecca typ klockan halv tio, var sjukt trött men låtsades vara vaken men typ slummra till heeeela tiden. :) thihihihih vettefan va de var men är nog trött fortfarande efter falun hehehehe. Aja, vi ahr bara chillat och bakat pannkisar och sen drog min käre vän hem till sig och så nu ska jag nog plugga och så. Är fett ledsen ockåså för hela min busskortsficka är typ bort :O hade mitt busskort, bankkort och id där i :( Om de är bort är jag körd! hehehe nej men aaaah.. jag vet inte var det är.. Fett synd. får väll gå till skolan imorn.. 


MIN låt! home is wherever im with you.

det funkar inte att lägga upp låtar från youtube typ så länkar den ist!

älskar verkligen låten :')
http://www.youtube.com/watch?v=yLu73iGs-Ws&feature=related
saknar min häst :'(





20 feb

Sömnig tjej overhere kan jag ju lätt säga. Men har sovit som fan denna helg. Fett skönt. Och min tröja jag gjorde är också fett skön. Käkade nyss en munk och fett gott det var. älskar sånna saker. hehehhe. Sitter och kollar på skidsport eller vad man kallar det. halv tre ska vi bege oss hemmåt för att sedan åka vidare till min halvsyster och hennes familj och käka typ thaimat med dom. Trevligt. Fast lite långtråkigt det kan bli.

Och på sportlovet ska jag och Frida ta hand om en kompis häst här på landet. Det ska bli kul :) Får rida med Lovisa också och ja det var ju ett tag sen. :)

Buss resan hem - Fett gullig sonja är på denna bild :)


japp we are back!

hej ja julia har ju sagt iprinciiiiip allt om vad vi gjorde i falun vi hadee sjukt kul och jag vill tbx, julia fyllde ju 15 i falun och hennes underbart gulligt dampiga sysster( okej jag ska inte säga så mkt) och juluia fick såhär halsband av mej och ett till mej själv hon ett med ett R på och jag ett med ett J på :)

ingen bra bild kommer väl sen någon gång är inte alls på blogghumör nu, ska väl kolla romanstisk film och kanske gråta lite FML, nej jag skojja bara hahahah absolut inte .men dom är lite sorjliga ;)
byebye you know you love me oxox goxxip girl, hahahhaha VILKEN tönt jag är! nej drev ba vilket drygt humör jag är på:)))))))))))))))))))))))))))) bajs hejdå! men  jaa

shit bjuder på den,men tattelatte e söööt :)

ja jag e göllig men asså jag ser ut så här iverkligheten, alla andra bilder på "mej"! det är inte jag okey.

men jag älskar min bästavänner..


Hemma igen

Nu är jag hemma igen från Falun. Har haft det sjukt bra. I måndags hade jag slöjd börjde på min otroligt snygga tröja. Den blev asbra. Har fett svårt att komma ihåg vad vi gjort om dagarna men på tisdagen så gick vi till Ica Falan som låg typ hur långt bort som helst.. As jobbigt. Låg i snön ett antal gånger också och det gjorde ju inte saken bättre eftersom det var 1000 minusgrader. hehehe. men aja det var kul. köpte dumleklubbor och så. fett gott men dregla som fan när jag skulle käka den. hehe. När vi kom hem igen hoppade jag direkt i min älskade onepiece :) Najs. Onsdagen var fan händelserik. Frida och jag fyllde ju då 15 år. hahah helt sjuk dag. Fick världens finaste halsband av Bästavän. Fick också en sjukt fin badmössa och tre godisar, typ sisådär tre sekunder efter att fabbe hadde kastat typ vatten i mitt huvud :) hahah najs! Sen typ såg vi på film till efter tio och då blev lärarna jätte arga hahahaha :D Rebecca var också fett arg så vi bråka som fan men sen löste vi de, fett töntig sak de var vi bråka om egentligen... men vi typ skrek som fan i vårt ru och sen välte hon en fet jävla stol rakt in iväggen hahahaha. duktig flicka :)

Torsdagen var sjuuuk. Hade syslöjd hela dagen och min tröja är grym. Drsack massor med tee och allmänt chillade! Sen på eftermiddagen skulle vi till Ica, några barn, och johan och safari. Safari hade utmanat mig och jag var tvungen att mula honom, men började med Fredrik för han förkänade det. Sen typ tog vi värsta trapporna ner och johan glajdade ner för dom och typ fällde mig så jag hade snö i hela brallorna :) ahhhh. Sen mula jag safari :) hahah blev fälld ett antal gånger till och sååå. Men de var fett chill. hahah var fett kallt. köpte mars på Ica och sen käkade vi på Donken lite. När vi skulle gå hem så kom vi typ vilse och sen fick vi ta trapporna upp. och helt seriöst den som inte gått i dom där trapporna kaninte förstå hur jobbigt det är. :) hahah ramlade iallafall där också... Men de var inte mitt fel. Och slog huvudet i typ fetaste trädstammen och förlorade säkert 10000 hjärnceller i den smällen. När vi kom hem vare onepiece som gällde och så hade som disco och så men det var de mest steve som gilladehahaha. var spökrunda och så också och herregud lärarna är fan dåliga på att luras. hahah. Sen typ skrämdes safari och det satt folk och grät och höll på hahahha. Kvällen var sjuukt najs också. Vi började att se på film för att lärarna skulle gå och lägga sig men dom vägrade fan! Så när dom var nere så kubbade vi gärnet ner till samme och fabbes rum.. haha sjuuukt. var där en liten stund innan vi spran upp igen och in i emmas och elinas rum där typ alla på vår våning var. haha lärarna kom då och då och alla sprang in på närmaste rum för att direkt när dom gått fortsätta med att vara almänt bäst :9 haha. Sen spela vi typ kort i korridoren och jaaa. Sen kom safari upp typ och jag oc malki typ hoppa in i fredriks och basses rum och gömde oss. hahaha höll på att börja as garva när han kom in :) tahha blind kille säger jag bara :) thihihihi. Sen lackade lärarna och det var läge att stanna på rummet om man ville med nästa år.

Fredagen var trött. ahha gjorde klart tröja och städade. sen tog vi bussen hem. resan var.. jaaa sömnig, fett med godis och sjukt kissnödig :D ahhaha men det var  nasj" :D

Bilder kommer sne för pallar inte  :D thihihihih. när jag kom hem i fredags så sov jag i två timmar sen blev jag väkt och käkade liiiite. och sen drog jag upp till sängen och skulle se på scrubs vid typ halv nio men somna direkt
:D hahah fett trött jag var :D
Fett coola vi är! - Adam, jag ocg PatteLatte!



hejeh

I love you! <3


Hej hallå dagboken! Nej bara skoja! hhehehe lät som berti där :) thihih.
Det här blir sista inlägget inann Falun. Det kommer bli bäst! Men ingen bloggning medans vi är där :) men jaja, imorgon så ska jag gå upp vid typ halv sex eller tidigare :O haha är fett seg på morgonen och så måste jag duscha packa klart och så :) Sen skjutsar pappa oss till skolan för vi ska vara där halv åtta :D aja hejdå!

Falun !!!!

Imorn klockan 8.00 går bussen till Falun!!1  Längtar som fan. Det kommer bli bäst! Har köpt mig en massa onyttigheter och sånt. Gott! Sen så måste jag packa färdigt också... undra hur det kommer sluta. Har precis varit inne i Fridas rum och suttit på hennes väska för att den skulle gå att stänga :D hahahah blir nog så för min del också :D Men aja :D





Just nu ser min väska ut såhär, och det känns som att jag inte har packat ner någonting alls. Fett synd att den nästan är full. heheh.


söndag

Jag och mathilda gick upp vid typ nio imorse. Käkade och så och sen pyste hon iväg till sin match. Jag gick och la mig i soffan och typ halv sov ett tag sen har jag typ försökt att fixa lite med min packning inför VÄRLDENS BÄSTA FALUN! ja, jag längtar som fan. förstår inte dom som tycker det är tråkigt i falun.. Aja, sen kommer mormor och morfar hit. Vi ska käka lunch med dom och typ fika. Sen packar jag nog lite och sen drar jag frida sonja och kansek mathilda och köper Gooooodis och sånt smarrigt! :) FÖR VI SKA HA DE BÄST! Jaja, nu ska jag köra en snabb dusch och sen är nog mormor och morfar här :P Eller nått :D Jag och mathilda hade det helt underbart igår :D Rulla i snön dansade galet och låg på hall golvet två på natten och asgarvade medans vi tog så fula kort vi kunde på varandra.. Men de är väll det vanliga licksom :D



Charmtrollen!

hejhej!
Jag och Mathilda har regerat! JAG och MAthilda är fett söta!



Denna var det vi gjorde en cover på !

here! Kolla på den innan för annars fattar ni inte det roliga
:D det gikc inte att bädda in den gär videon de va därför :D


Charmtroll1



Kolla vilket litet charmtroll! Fett söt!

Mathew is in tha house!

Nu är mathilda här och vi har varit på Il Postino och tjockat i oss pizza! Nu hoppar vi i 'Onepiece! och sen blir det bad i snön med Pizza mage!!! :D Kan de bli bättre? NEeeeej!!!!

NANANANANANANNANNAANNANANAN! ha de bra för de ska vi ha!

Sanningar dåra!

* Jag har lite dåligt temprament - ja, asso jobbigt ibland, men ja. Kan lacka för minsta lilla. men de gör väll alla?

* Är aldrig sur länge -
Alltid när jag och Frida bråkar så kommer jag till henne direkt och bara Frida ska vi göra något? Haha ful tjej!

* Jag gråter jättelättt - Sorgligt men sant. Jag gråter till bloggtexter, filmer, böcker och jag gråter när jag blir arg. Och så gråter jag rätt ofta när jag ska plugga och itne fattar eller inte klarar uppgiften.

* Blir sårad när jag tappar min Iphone - mmm, om jag råkar tappa min Iphone i golvet så typ känner jag mig fett dum och ledsen så jag typ säger föråt till Iphonen.

* Jag brinner verkligen för ridningen - Det är typ jätte många som slutar rida just nu.. men de kommer jag aldrig göra!

* Det finns inte någon jag kan berätta allt för - alltså många bara aaa, de här är den person jag kan berätta allt för. Men jag skulle aldrig kunna göra det.

* Jag har fett med prestationsångest - de är när de gäller skolan. kan ligga och gråta för att jag inte får till en text och så. Tror jag jämför mig rätt mycket med mina kompisar och känner mig dålig typ.. inge bra.


hej

hejhej bloggen! Nu är min sköna Mathew påväg hit. Vettefan vad vi ska göra ikväll men hoppas på att min favorit Mathilda har ett exakt schema :) vi ska iallafall se på Scrubs för annars blir jag ledsen :D thihihihih. Jag är jätte kissnödigt :D thihihihiihih. Nu ska jag gå på toaletten. hahah feett tråkigt inlägg :D

TJA!

Jag väntar på att Mathilda ska komma nu! Sitter i min otroligt sköna Onepiece! Mathilda kommer typ om ett tag och vi ska vara coola. Sen ska vi också käka på Ilpo :) Gottigottgott! Och såklart leka i snön :) eller? Heheheh.
Nej men funtar på att gå upp och klä på mig nu :) thihihih. vill ju inte driva runt i onepie när man får fin främmande! :) Nu ska jag gömma gitarren också! :) Nu kommer det några supersöta bilder från igår! :)

Per och jag !

av någon konstig andlednnig så finns det jävligt många bilder på mig från igår..

Per blev fett avis på min onepi :D


12 februari vilket betyder..

att det är världensbästa emelies födelsedag ! Alla Grattar Emelie! <3


Sitter nu och kollar på Camp Rock 2, snart ska jag duscha :) Igårkväll var riktigt trevligt! Kusinerna kom och vi fick scrubs säsong 1 2 3 & 4 av dom! Fett glad jag blev. Fick min älskade Onepiece av mor & far! och sen fick jag också en bok och en typ gitarr bok :) Vi käka asgod lasange och sjuktgod tårta! Vi hade det sjukt trevligt och kollade lite på scrubs och så. Sen gick dom och jag gick och sov! :) Tog massor med kort under kvällen så here u go!
Fridas converse som hon fick av mig!

Gulle fridde!

Per & Jag trallalaa!

Mina blommor!

Sötchey.se


Tååååårta!


Nu ska jag klippa pappa och sen duscha! :) Hejdo


Födelsedagsfirande :)

Frida och jag kom precis hem, vi blev tvungna att gå till konsum och köpa mjölk för Mattias drack upp våran.. men de var tur för den var ändå typ gammal. haha han typ börja gråta när han märkte de. Nej men nästan!
Iallafall så var skolan inte helt ok idag. haha, började med att jag mårkte att det var fetaste snöstormen ute imorse, kollade på SL men det stod att min buss skulle gå typ som vanligt så jag och frida pallrade oss iväg till bussen. När vi hade väntat ett tag så kom en kvinna och bara: nä men det går inga bussar, alla är inställda. Vi bara: FUCK! Så vi och en lite pojke i sexan som stod där fick GÅ hela vägen i snöstormen. Det var fan inte kul. Trillade och höll på. När vi var framme så såg jag ut som en panda i facet och rektorn sa att vi fick sluta tidigare, vettefan varför, men vi slutade efter lunch. Slapp iallafall två prov :)

Efter skolan så drog jag, Frida, Mattias och Adam hem till mig och Frida. Gick hem också. Det snöade såklart. Adam med mig som assistent (enligt honom) Steckte sjukt goda pannkisar som vi käkade med grädde och sylt! kan fan inte bli godare. Och sen typ chillade vi lite med Paddi och sen drog dom och jag och Frida körde på presentöppning :) fick en mascara och en fransböjare av Frida och jag gav henne dösnygga Converse. Dom var dock lite stora men vem fan bryr sig :) Efter de så har jag hunnit med att ta en liten tupplur, läst Harry "myfavorit" Potter, duschat och fixat mig :) Sjukt skönt att sluta såhär tidigt ju :)
Känner nu att detta inlägg blev lite föör långt och kanske lite tråkigt så om nån läste hela så hejhej :)

Här är ju då coolingarna! :)


14. Sanningar om mej.

kör på en frida fast med 12 st :)
1.Jag är helt beroende av oboy.
jag dricker oboy väldigt väldigt ofta, jag bombar med oboypulver också.
2.Jag har väldigt kort temprament och tar INGEN skit.
Jag kan bli arg skit lätt arg!
3.Jag blir hyper efter jag har ätit.
jag kan te x sitta och käka middag och sen helt plöttsligt flyger jag ur stolen och ligger och asgarvar på golvet och ingen kan få mej att sluta, man måste vänta på att min energi tar slut.
4.Jag har typ aldrig gillat att äta.
Jag vet inte vaför det är så men jag tycker det är onödigt.Mina föräldrar trodde att jag haft anorexia eller något, så dom fick pressa i mej mat,jag kunde sitta flera timmar och vägra,men tillslut gav jag med mej.
5. Jag spärrar upp ögonen när jag blir arg.
Det är typ bara jag och frida som gör det hahha.Vet inte värför det typ kommer automatiskt.
6. Jag är skit envis och har väldigt bra självförtroende.
jag ger mej aldrig och om något inte går så blir jag skit arg om det inte funkar, kan stå och typ skrika och gråta.Jag har väldigt bra självförtroende.
7.Jag är skithåröm.
japp får typ damp och ryck när  det gör ont i hårbotten.
8.Jag är väldigt bra på att ljuga.
Kan ljuga för alla förutom Julia och min sisster Erika.
9.Jag kan inte få fett hår.
jag kan inte få fett hår för jag har så tort hår.
10.Jag har alltid hatat mina lärare.
jag har fått haft 1329858275929 möten med lärare med mina föräldrar,jag hatar lärare inte alla men alla jag har haft typ.Jag gillar att hata dom heheh.
11.Kände knappt min Pappa förut.
Innan mina föräldrar skillde sig, kände jag inte min pappa någe bra.Men nu är jag typ bästavän med min pappa,jag kan säga vad som helst till honom, även fast det är saker jag absolut inte fått göra så förlåter han mej direkt, jag har verkligen världens bästa pappa.
12.Jag stör mej på folk som ba:åh jag e så jävla liten.
jag klarar inte av folk som ba: jag e skit liten. och vill höra att dom är små.
jag vill typ slå dom,måste folk säga någonting om hur stora eller små dom är.
är man typ 157 eller typ 165 då är MAN INTE KORT!
man är normal lång man ör kort om man är typ 130?!
säg inte hur stora eller små ni är,för då kommer jag typ hemsöka er! jag skämtar inte.
13.Jag stör mej på folk som tror att man skadar en häst om man är lite förlång.
att folk ba: men asså hon skadar ponnyn om man är för lång och sen så väger man typ 50 kilo,seriöst är ni dumma i huvet, man gör inte det,en liten ponny kan bära upp till 90 kg.Men om dom vill rida små hästar så är det väl deras val.Det har inte med er andra att göra.Och om en häst tycker att ryttaren är för tung då visar hästen det, hästar är bra på att visa hur dom känner.Eller jag stör mej på folk som lägger sig i andras ridning över huvudtaget.
14. nr 14 är mitt tur nummer.
ja hhahhaha komiskt, men  det är så.


puss hey!


No skolaa + Sabaah och Majeeda + FALUN :D

hehej goooooood stuff!:)
sorry för dålig updatering,har inte haft tid.
i onsdags va ju jag och erika,hos våra nya hestpluttar Sabaah och Majeeda,vi tog dess utom med oss kameran,så vi fotade lite men det blev inte så mkt ridbilder för det vart så mörkt, men några bilder vart det, men kan också berätta lite vad vi gjorde. Jag red mkt votler och serpentinbågar, det gick lite sissådär i början, men det blev jättebra i slutet, gillar verkligen min häst, som inte är en fåååååånig ponny utan en HÄST :D
hon är inte så utbildad, så vi håller på med henne nu, hon är väldigt social, och är väldigt nyfiken,första gången jag provred henne så klickade det verkligen, vi trivs med varandra. när snön är borta och det blivit lite varmare, så ska vi träna mkt från marken, så att hon respekterar mej, så att hon inte bara slänger sig över mej. men det kommer bli super bra, hon är väldigt lättlärd för att hon är så social, hon älskar och busa. Hon är dotter till majeeda,och hon är 5 år ;)
jagvet inte riktigt hur det gick för,erika och majeeda,kollade inte så mkt, va fullt uppe med Sabaah.
men ska inte till henne nästa vecka :((((( för ska till FALUN :DDDD wohooo kommer bli galet kul :)
har längtat som fan, men lite synd att vi åker nu, när det blir så kallt och snöar, men idag varre najs för jag slapp gå till skolan, heheh jag vaknade klockan 2 hahah det va najs men det va typ inte så många i skolan enligt julia så provet blev inställt igen men vi ska ha det typ uppe i falun men jaja,sen skulle jag gjort matte prov idag,men vet inte när det blir sen så skulle jag redovisa svenska och engelska. får väl göra det i helgen.
Nu sitter jag och dricker oboy,jag är helt beroende fan :)

här kommer bildeeeer på bebisen och majeeda..

Sabaah..






och majeeda...




jaa det var det nu ska jag kolla på ponnyakuten :D puss hej och sen of to falun ;)
kmr inte kunna blogga då så vi ses väl om en vecka ;)


d

Okej sitter här med mina flätor i håret nu. Imorn ska de va locigt :) Najs!
När jag skulle plugga gick inte de någe bra.. jag typ bröt ihop.. har ju fan allvarliga problem.
Aja, ser på Fantastic four nu :) grymt! 
'Imron firar vi Fridas och min födelsedag så kusinerna komemr hit på middag :) SÅ blir ju inte bigblogger number one direkt ;)

10 feb

Försöker att plugga men det går fan inte.. Undra varför? hahhahahahaha, drev. Nej men måste skriva en artikel. Vi hade ju halvdag idag. pluggade typ inget i skolan :( Sen efter skolan, vi sluta typ kvart över elva, så drog typ Jag, Sonja, Frida, Mathilda, Rebecca & PatteLatte och käkade på subway.  Sen skulle vi ta bussen hem men då typ missade alla bussen förutom jag och PatteLatte för vi är grymma. Såååååå, vi typ åkte till sportskolan. och de va värsta snöstormen. aja. sen fick vi sitta lite där och vänta på joshi och så. Aja sen typ åkte jag hem. hahah gulligt sällis på bussen fick jag också :P....

På Lördag sover allas Favorit Mathilda här hos mig. Vi ska bara vara Tjocka och så. För det tycker vi är kul.. jul :)
Och imorn typ firar vi min och fridas födelsedag :D döbra ju :) HEJDÅÅÅÅ  för nu ska jag skriva om min pojkvänn Charles Darwin :D

fläätor

Igår och idag hade jag typ lockigt hår. eller inte lockigt kanske men vågit typ som våfflat. Alltså jag sov med typ tjugo flätor så då blev de så. Älskar att ha lockigt känns as najs! Och de höll asbra. :)

Kolla in lockigt hår ! Ignorera att jag rörde mig på förstabilden och ser lagom söt ut på andra! Alla blir inte bra på bild okej.

Panter

Kom hem från ridningen för ett tag sen. Red Panter idag. Det gick skitbra. Han gick i form i stort sätt hela lektionen och jobbade skitbra. svansen åkte upp och allt ;) tahhaa. söt. Vi gjorde en gallop övning när man skulle göra en volt vid A, den skulle vara så stor så att man kunde hålla gallopen. Funkade döbra. åhhh, skitglad nu ju. fick asmycket beröm också och de känns fett bra. tacktacktacktack.
Iallafall hände roligaste grejen påvägen till stallet idag. Jag och frida gick på led typ för det kom en bil och då så var de en taggig gren som typ hängde ut i vägen men såg den inte för den var så tunn typ. så jag gick in i den och typ: AAAAAAAAAAAJ! Frida bara: vadåååå? AAAAAAAAAAAAAJJJJ! Asso hon gick också in i den :D Faaaan va kul.
hahah aja :) Iskolan gjorde jag döbra ritningar till falun så nu är jag klar med det :D Längtar som fan till falun!!!!!! världens bästa asso! Nu ska jag se på teve :) hejdå!


Finns ingen finare vän!<3

shhhha

drar till min älskade häst sabaah nu tar med mej kmeran så blir väl lite bra bilder nu hejdå :)


.

what am I gonna do when all I think about is always you.


matte

Nu har jag pluggat sjukt bra. Ska skriva projektprov på fredag så jag är fett nervös fan. usch ! hatar att inte klara projektprov. men aja, får hoppas jag gör det.. Har jag pluggat som fan nu. Ska nog kolla lite bloggar nu och sen läsa Harry Potter.. Det var ett tag sen kommer ju glömma bort vad som hänt om jag väntar för länge :) Den är fett bra. Jag älskar Harry Potter<3
så jävla gullig bild på becci jag hitta.. nu ska jag sätta den som proffe bild åt henne :)




jaja, jävligt skönröv... men fett söta!<3 kärlek fan! (även om becci ser liiite drogad ut)

08 feb

Nu ska jag plugga gärnet! Måste fixa hela diagnos 20, nu.
Åkte skridskor i skolan.. fyfaan! hjälmarna är allt annat än bra för mig. mådde dåligt av det. okej kanske lite överdrivet. men aaah. ramlade.. asso de är inte helt ok. Men de var skridskornas fel. dom var dåligt slipade, typ. Sen i skolan vare väll najs. Meeeeeen, nu ska jag plugga gärnet! :) Pussigull !

Världens bästa ! <3


måndag

Har varit i bromma blocks med mattias idag efter skolan. Det var trevligt men jag hade fett ont i huvudet :( är skit trött också.. I skolan plugga jag inte så mycket. måste göra det nu, men först ska jag somna till Zack och cody :) Skit skönt !
Aja.. har trevligt för det ska jag ha! :) hejdå!


Fett söta ! :) hahaha, diggar dubbelhakan också :P

söndag

TJA !
Sitter och kollar på teve nu. Dagen har varit fett slapp. gick upp vid elva, käkade frukost, jättemycket frukost. Sen gick jag och la mig igen. fett skönt. sov typ nån timme eller så. Men sen när jag vaknade så var jag jätte varm och kände mig allmänt blääää. så jag duschade. sen tänkte jag plugga men fucking porten låg ju nere. Men plug alite iallafall. vi fem så gick jag och frida tlll konsum och köpte grädde och choklad och sen bakade vi muffins. Fett gott. Våra kusiner kom sen och vi käkade gott och muffinsarna. såg på solsidan och klippte per :) fett duktig jag är! :) Sen drog dom och jaaa, nu ska frida och jag se på PonnyAkuten och käka Ben & Jerry :) imorn är det skola och de tär tråkigt :) Hejdå! :)

Shopping next!

hejhajjlodfg!
jag är helt död efter igår! skulle kunna somna på bums!
ska shoppa sen med erika fast det vet hon inte om än :)men hon sover fortfarande och klockan e snart halv2 :O
jajaj för väl väcka henne men dååå lär jag bli dödad ! hehe^^
men har inte så mkt att säga, så harre bra :)
juste mina söndagar e fan heliga! solsidan och ponnyakuten ikväll najjs :)


hahha bilden e kunglig :9 blogggar senare ikväll:)
kyss och smek becci e het ;)


.

Nu är jag hemma från Sofia :) Sjukt najs! Fick godaste cuppcaken och sofias telefon var snyggast. Saknar henne fett mycket när hon är i smålandet! :(
Nu ser jag iallafall på en film med frida och mamma. den är rätt så bra :) haha kult. orkar inte mer nu. har inget att skriva sååååå, hejdå!
fett söta tjejer ! på de sista bilden såg jag seriöst galen ut.. inte helt ok :P okej ingen är särsilt vacker!

Sabaah♥ och babysitter whanted HAHAH

chacha bloggen!
hahha nej gud nej jag drev!

iaf julia slaggade hos mej som ni kanske har märkt!
vi gick upp skkkkkiiit tidigt! typ halvåtta för att erika och jag hade provridning på araberna igen,det va andra gånger vi provred dom :D
vi red ut eftersom sabaah bara är 4år och är under inridning eller tja...nåt sånt :)
så tog vi det lungt men gillar verkligen henne, sen efter det skulle jag ha ringt julia men jag glömde det hhe^^
och jag och erika käka frulle eftersom vi inte hann det, kokt ägg in my ♥!
sen kollade jag och erika på killers med ashton kutsher orgasm på honom säger jag bara, så jävla snyyyyygg!
jaja här kmr lite pics :)
hahah bara en bild som var någolunda bra för hon ville inte riktigt stå still heheh^^
glömde säga Sabaah och Majeeda är två egyptiska arabiska fullblod,typ dom finaste araberna man kan ha tydligtn.
det är verkligen skillnad efter att ha ridit på frans som är fjording,sabaah är lite mer min typ av häst asså jag gillade att rida frans också,han var charmig på sitt sätt men inte riktigt min typ av häst, men det låg för långt bort och det här stallet ligger i ursvik typ 15 min reseväg fett nära :)








denna bild e sååå söt på olivia :)


lördag

Nu är jag ju hemma hos mig igen, har varit det sen nio imorse men pallade inte blogga. Jag och rebecca gick upp typ halv åtta. fett tidigt. Men var typ fett pigg då men sen när jag kom hem blev jag trött och sov lite.. Sen har jag läst Harry Potter och fixat världensbästa födelsedagspresent till frida.. hoppas bara den kommer innan fredag :) Pluggar lite nu också. det behövs. Behöver också fixa mitt picasa. det är kaos. Kanske träffar sofia senare idag också. beror på om hon kan.
Vet inte varför bilden blev så oskarp och mörk men gillar den ändå..

we are gonna go and watch....

HIMYM najjs! how i met your mother för er som e lite nja sissådr efterblivna jaja iaf, jag och julia har fixat en ny header ska fixa lite andra grjjer på bloggen sensom till andra rubriker reklam på bloggen andra loggor och shiiit :D
blir ju najs iaf vi har köpt goooooodaste chokladen marabou cookie cream (stavas?) och gottochblandat och sen fanta typ och grill chirre Najs bajs på burker king :)
jajaj vi har det freaking awesome så det så pilutta dej men nu ska jag dra här kommer lite bilder vi fotat ikv....när vi hade lite "foto studio" och närvi var på bromma blocks och fikade på waynes coffe(stvas?) :)





hjärta..




Dehär är världens sötaste flicka !



Fotostudiooooo...

eller...?`
nej men jag och julia ska gå och göra en ny header till bloggen eftersom jag hatar den vi har....den var..bara tillfällig men iaf snart ska vi kolla på how i met your mother och tjocka oss :))))
byebye


back !

Nu är jag och berra baaaack! har Ullared tröjjan på så nu är det bara att köra! :) nu har vi köpt choklad, chips och tutti frutti ! :) och faaaaaaaan- wait for it, taaaaaaaaaaaaaaa! fett smarrigt! we are gonna have it amasing! sådeså! Nu ska spela kinect! skiiiit va najs! ta fina bilder också, kommer upp på bloggen sen när jag kommer hem och kan ladda in dom på min dator :) treeeeeeeeeeevlans! såååååååå, hejdå bloggen, see you later!


jävligt söt bild på tim, gabbi och rebecca på bussen till falun förra året! :)

Fredags myys overhere!

Nu är jag och rebecca hemma hos henne! ska sova hos henne.. fett funny men kommer typ behöva gå upp sjuuukt tidigt fick jag veta nu :( Aja det gör inget. Vi har varit i Vällingby med pattelatte och käkat subway. hahah gay. men fett gott ju ! nu ska vi dra ner till bromma blocks och coopan och köööpa gooooooooooooodis och chiiiirrrrrrrreee!! :) och juste rebecca ska dricka chaaaaaaailaaaaaatte också i bromma blocks :) Sen ska vi se på How I Met Your Mother! best thing in wwooooooooorld! we are gonna have it awesome! :) BYYYE SUCKERS!

MJA....är man grym så är man!

hej jag har gjort ett tidsinställt inlägg thihihih lite ruuuligt fan :D
vet inte riktigt vad jag ska skriva men det får väl bli lite pics:)
btw fan vad jag saknar sommaren, nattdopp rida barbacka på ängar, tygskor, jeansshorts, kunna gå ut utan att frysa ballen av sig! sola,bli brun som fan! HATAR VINTERN!










ja orkar inte lägga upp flera bilder,ska slagga nu och typ gå ner med tvätten :(

hare gooodiiipuuuuddddiii :D


HEJSAN HOPPSAN ALLA TJOCKISAR!

hejsan hoppsan ;) har inte så mkt att berätta,imorgon blir dagen l gööööör bra :D
julia slaggar här inga peeeeeron hemma gå till block och köpa godis och dricka chailatte :) in my heart!
sen blir How i meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet your mother :D
in my heart to :)<3



martina min vääääääään!


Jag älskar bilden, Kärlek rakt igenom!

och denna är bara rolig, haha bambie ser såååå ful ut ! :) vafan tog örat vägen licksom? :P


Sofia

Idag fyller världens bästa vän Sofia femton år ! Alla ska Gratta henne på hennes födelsedag! :) hahaha :D 
GRATTA HENNE HÄR eller här så blir hon glad :)

sötaste i världen! <3

3 februari

I skolan idag var det Pannkakor till lunch ! så jävla gott, käka typ nio.. fast höhö då räkte dom inte till rektorn :) men aja.. skicka lite mer nästa gång :) Efter lunch var jag med emma, vi var i bilden och rita snyggaste tecknignen på emma när hon backflippar :D Efter skolan så drog jag och Mattias till solna centrum för att jag skulle köpa en födelsedagspresent :)  Sen gick vi till bussarna och Fotade i en fotoatomat :) hahah fett roligt, vi garva typ heela tiden så bilderna blev ju lagom fina :) haha sen käkade vi på korv Ingvars, fett gott med French hotdog! :D sen tog jag bussen hem och det tog typ 10000000000000 år :) så jaaaa, nu är jag hemma :) ska nog läsa lite HArry Potter nu :)

hello blabla!

Nu är jag hemma igen då. Eller ahhh. har varit det ett tag nu. Har duschat och käkat. Red på Panter idag. trevlig häst. Första gången jag red honom. Men han är fin, ung och oförstörd liksom. Vi körde lita cavalletti banor typ. roooligt.
Aja, idag i skolan redovisade jag ! Amasing girl overhere :D lalalallaalaalal skit tråkigt ha rjag och är fett trött.. Men jag tyckte designen + headern var fin.. :D
bjuder som fan nu, haha de är faan inte ofta det händet :) men ibland så vill man ju dela med sig av ett skratt lickosm :)
Hejdå :D


Annan Farsa, annan Morsa ändå är du alltid Brorsa!

Många har undrat hur många syskon jag har...¨å här kommer alla.Men erika är helblod guys!
bara så alla vet så är det först en miffobild på alla och sen en normal,för det är ju sjukt trråkigt att se "normala bilder". för inte en jävel är normal i vår släkt ahhahah.helt syyyyyykat hela tiden :)






japp 6 st!



Många saker, kan leda till förväntningar.dåliga förväntningar!

hejhallojjj !
idag har jag haft det kul vart med julia tatte och typ sonja vi drog till cooop och köpte goooottt grejjs :D så det blev inte så mkt plugg :((( *cutcutcut* hahaha noooooow way!
nejmen sen drog jag till stallet,gick helt okej, sista dagen på fransen. för hinner inte riktigt med allt och stäket är för långt bort. jaja inte ska man deppa ihop för det inte nej!
imorgon blir det plugg ala plugg plugg plugg pluggg!
sen torsdag hände det andra grejer jaja ska kolla film nu sen blir det slagga,har typ inte sovit någe bra i natt alls så holler på att bli kines ( noo afents sonja) jag tkr om dej jättemycke4t ändååå, ahhaha skojja asså inte om att jag tkr om dej för det gör  jag!
ahhahah men jaja ni fattar..kan sägqa att jag skriver med ena ögat stängt. ooch detta inlägga har typ tagit 45 min att skriva, nu känner jag att jag bara babbblar på här!  så hejdå blöggar imorgon :)


Februari

oooookej, 15 år om 15 dar nu då ! om man inte räknar med idag. awesome ! Och Falun om typ trettondar :) sjukt najs! Dagen idag dåra, redovisade nästan min svenska idag :) Men fixar det imorn. Sen var vi i spånga lite också och köpte bullar... Årets tjockisar ! på bgn vare tjaffs med Steve igen, asso pallar inte med den gubben men asso nu ska jag ignorera honom istället.. Pallar inte snacka med honom för han är dum ! sååååååå. Imorgon blir det ridning också :) Fett roligt ! Ahhhhh. Men sen så sover jag förmodligen hos rebecca på fredag också och det blir bääääst! :) Eller så sover hon här vet inte :)
Guuuuuuud, vad jag saknar sommaren.. :( jag vill ha värme och sol nu !
fortfarande äcklig bild, men vaaafaaan. jag orkar inte..  det är sommar!

RSS 2.0